MORAO SAM DA ISELIM PODSTANARA DIZALICOM: Ostavio je dugove od 6.000 evra i kavez sa 15 malamuta i dva vuka!

 
  • 0

- Taj čovek je u dvorištu moje kuće držao pse. Iz sebe je u kavezu ostavio 15 malamuta i dva vuka! Te životinje ne laju, nego zavijaju! Zbog njih mi je celo mesto zameralo što sam mu iznajmio kuću - rekao je D. Š.

D. Š. (45) iz Ruplja, u Hrvatskoj, dizalicom je iselio podstanara iz Nemačke jer nije uredno plaćao komunalije i stanarinu. On je "iza sebe" ostavio dug od 1.800 evra za struju, 4.000 evra za stanarinu i kavez sa 15 malamuta i dva vuka.

SRPSKI PODSTANAR IZ NOĆNE MORE: Iznajmio stan, pa POKRAO SVE iz njega, odneo čak i kuhinjske elemente!

Između D. Š. i Nemca je duži period trajala prepirka oko plaćanja dugova, međutim, kada je Rupljanju dozlogrdilo, on je rešio da "stvar uzme u svoje ruke".

On je dovezao dizalicu ispred kuće i sve stvari izvadio, potrpao ih u kombi koji je potom digao i izmestio van dvorišta.

- Zovu me prijatelji, smeju se i pitaju da jesam li to ja dizalicom deložirao "svog" Nemca? Sad kada ste to već napisali, hoćete li čuti i moju stranu priče – javio se u redakciju Zadarskog D.Š. (45) iz Ruplja nakon što su objavili vest da je u subotu, ogorčen neplaćanjem računa, dizalicom deložirao 55-godišnjeg podstanara iz Nemačke, zajedno sa svim njegovim stvarima strpanima u kombi.

Kako je objasnio, podstanar je u njegovoj kući živeo godinu i po dana, a problemi su počeli pre pola godine, nakon što je prošla godina za koju mu je platio unapred.

- Taj čovek je u dvorištu moje kuće držao pse. Iz sebe je u kavezu ostavio 15 malamuta i dva vuka! Te životinje ne laju, nego zavijaju! Zbog njih mi je celo mesto zameralo što sam mu iznajmio kuću - rekao je D. Š.

Pre nego što ga je deložirao, kaže, promenio je bio bravu na ulazu, a kapiju je zatvorio lancem. Međutim, kada se podstanar vratio presekao je lanac klještima za gvožđe i ušao u kuću. D. Š. je tada pozvao policiju, a oni su, veli, protiv njega podneli kaznenu prijavu.

(Telegraf.rs / Izvor: zadarski.hr)

Video: Privremene insitucije u Prištini ulicu u Banjskoj nazvale po poginulom albanskom policajcu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA