ATENTAT NA BEKA, SUĐENJE: Branioci MAJE ADROVAC tražili NANOGICU, sud odbio

 
  • 2

Advokati Maje Adrovac, osumnjičene da je nepoznatom atentatoru omogućila municiju kojom je pokušano ubistvo biznismena Milana Beka, predložili su da joj se pritvor zameni kućnim pritvorom uz nanogicu, ali je sud to odbio

Branioci Maje Adrovac, koja se sumnjiči da je u novembru 2014. nepoznatom atentatoru omogućila municiju kojim je pokušano ubistvo biznismena Milana Beka, zatražili su danas od Višeg suda u Beogradu da ona bude puštena iz pritvora.

Advokati su predložili da pritvor bude zamenjen blažom merom, odnosno kućnim pritvorom uz nanogicu za elektronski nadzor. Sud je, međutim,  ovaj zahtev odbio.

"NE ZNAM ODAKLE MOJ DNK NA ČAURI": Maja Adrovac negira povezanost sa atentatom na Milana Beka

Maja Adrovac uhapšena je 17. jula prošle godine i od tada je u pritvoru.

INCIDENT U VIŠEM SUDU U BEOGRADU: Priveden rođak Maje Adrovac

Foto: Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Pred današnje suđenje njen otac je napravio incident u Palati pravde, pošto je napao foto reportera. On je dao iskaz policiji, posle čega se vratio u sud, ali novih incidenata nije bilo.

BEKO SVEDOČIO DVA I PO SATA: Suočili ga sa ženom osumnjičenom da je pucala u njega!

Prethodno, sud je saslušao veštaka Dušana Keckarevića, koji je potvrdio da je na četiri čaure na licu mesta pronađen DNK Maje Adrovac ali da on ne može da tvrdi da li je ona bila u kontaktu sa čaurama. Sudski veštak je rekao i da je Švajcarska pre hapšenja, Maju Adrovac poslala srpskoj policiji DNK nepoznate osobe, zbog sumnje da je učestvovala u krivičnim delima u toj državi, a da se on poklopio sa njenim DNK.

Suđenje se nastavlja 18. aprila, kada bi trebalo da bude saslušan Milan Beko.

(Telegraf.rs)

Video: Advokat Marko Janković

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aca

    21. mart 2016 | 16:49

    Relno zena ni krvi ni duzca cuci u pritvoru mene da su ubili i da su njenj DNK nasli na caurama vec bi bila slobodna al ovo elita pa mora da se pravi primer

  • Tišljer036

    21. mart 2016 | 16:17

    I najgora reklama je dobra, eto sa dva metra promašen, profesionalni ubica po njegovom nalogu i plaćanju pucao gde treba i nijedan vitalni organ nije povredio baš baš

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA