UPOREDILI SMO CENE HLEBA, MLEKA I ULJA 1991. I DANAS: Zapanjiće vas koliko se sve promenilo!

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Nemanja
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • ns ja

    21. mart 2016 | 10:27

    A hleb cena za 1kg! Pa nismo mi ludi, koliko košta danas vekna od 500grama? Kolika je tada u dolarima bila prosečna plata? možete da se kladite da je kvalitet svinjskog, junećeg i pilećeg mesa bio 1000 puta bolji od današnjeg hiperšopanog antibioticima i hemikalijama, što će reći i danas bi "organsko" koštalo toliko..Ono vreme je bilo prosto neuporedivo sa ovom doživotnom robijom, tzv Kafkinim "Procesom" koji se nad nama sprovodi

  • ns ja

    21. mart 2016 | 10:26

    A hleb cena za 1kg!! Pa nismo mi ludi, pošto je danas vekna od 500grama?? Kolika je tada u dolarima bila prosečna plata? A možete da se kladite da je kvalitet svinjskog, junećeg i pilećeg mesa bio 1000 puta bolji od današnjeg hiperšopanog antibioticima i hemikalijama, što će reći i danas bi "organsko" koštalo toliko..Ono vreme je bilo prosto neuporedivo sa ovom doživotnom robijom, tzv Kafkinim "Procesom" koji se nad nama sprovodi

  • Gile

    18. mart 2016 | 18:29

    Tada sam imao hiljadu maraka mesečno, jeo u kafani a sada ne mogu ni kod kuće da se prehranim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA