ISPOVEST MAJKE BEBE KOJA JE PALA SA TERASE: Bez razmišljanja sam skočila za njom! (FOTO)

 
  • 54

- Kada sam je videla na betonu, bez razmišljanja sam skočila za njom i uzela je u ruke. Čim sam je čula da plače, laknulo mi je jer sam strahovala da je nastradala - rekla je majka Aleksandra Dobrenović

Nišlijka Aleksandra Dobrenović, majka trinaestomesečne Teodore koja je u subotu pala sa terase skočila je za njom kada je bebu ugledala na betonu i tom prilikom iščašila nogu.

DRAMA U NIŠU: Beba od godinu dana pala sa terase!

Ona kaže da nije ni pomišljala da do deteta dođe stepenicama, jer joj je na pameti samo bilo da Dundi, kako Teodoru od milja svi zovu, što pre priskoči u pomoć.

OVO JE MALI HEROJ TEODORA (1), koja je pala sa terase i ostala - ŽIVA! (FOTO)

- Kada sam je videla na betonu, bez razmišljanja sam skočila za njom i uzela je u ruke. Čim sam je čula da plače, laknulo mi je jer sam strahovala da je nastradala - opisuje majka nesreću.

Aleksandra objašnjava da su deca iskoristila to što je ona bila zauzeta čišćenjem kuće i izašli iz svoje sobe.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Otvorila sam vrata i prozore kako bi se kuća provetrila i uključila usisivač. Njih dvoje se igralo u svojoj sobi, uopšte ih nisam videla kada su izašli. Odjednom, sin je utrčao u prostoriju gde sam se ja nalazila i zavikao: "Dunda pala!" Na sreću, sve se dobro završilo.

- Lekari su rekli da deca u tom uzrastu imaju mekše kosti i da je to našu Dundu spasilo od težeg povređivanja - rekla je majka povređene devojčice.

(Telegraf.rs / D. R.)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Batocina

    14. mart 2016 | 22:54

    Ova devojcica je kao lutka i hvala Bogu da je sve u redu i da se nista nije dogodilo!Majku ne krivim jer obaveze jedne majke su ogromne,zena nije zelela ovo da se dogodi!Pazice u buduce vise jer je devojcica jos uvek zaista mala i jos ne ume koliko toliki da se sacuva i sama pripazi!Puno srece ovoj.bebici i mami i da se nikada ovako nesto ne dogodi ni jednoj porodici!!!

  • Dunja

    14. mart 2016 | 23:38

    Sunce medeno! Mogu da zamislim kako je bilo mami u tom trenutku. To je stres koji stigne naknadno. Imali smo slucan slicaj u komsiluku par godina unazad, koji se, nazalost nije zavrsio ovako srecno. Nemojte suditi, jer niste nikada sigurni da se nesto slicno nece dogoditi nekome od vas. Deca su nepredvidiva.

  • Milan

    15. mart 2016 | 00:02

    Hvala milom bogu.poljubac za Dundicu od drugara.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA