Niko nije provalio da je IMAO SEKS SA MALOLETNICOM, već je uhapšen zbog bizarne činjenice (FOTO)

 
  • 3

Posada "Delta erlajnsa" pronašla je Garzinskog u toaletu i obavestila nadležne, koji su ga uhapsili odmah po sletanju u Solt Lejk Siti

Jedan muškarac je uhapšen pošto je navodno imao seks sa maloletnom devojkom u toaletu aviona. Džasper Garzinski (27) je pritvoren pošto je devojka izašla iz toaleta na pola leta i rekla posadi da je upravo imala seks.

Posada "Delta erlajnsa" pronašla je Garzinskog u toaletu i obavestila nadležne, koji su ga uhapsili odmah po sletanju u Solt Lejk Siti.

5 SMRTNIH GREHOVA U SEKSU: Ako ovo budete radili, sve ćete pokvariti!

Garzinski je uhapšen pošto su istražitelji utvrdili da je avion leteo iznad Jute kada je on navodno imao seks sa maloletnicom.

OTPAŠĆE MI PENIS AKO NASTAVIM OVAKO: Pristao je na izazov da ima SEKS ama baš SVAKI DAN, a onda mu se smučilo sve (VIDEO)

Juta po tom pitanju ima komplikovane zakone, devojka od 16 godina može zakonski da ima seks sa odraslim samo ako ta osoba nije starija sedam godina od maloletnice.

(Telegraf.rs / Izvor: thesun.co.uk)

 

Video: Stop rasizmu! U Beogradu održana šetnja sa porukom u znak sećanja na ubistvo Roma Dušana Jovanovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladeta

    15. mart 2016 | 07:36

    Ludi ameri jos ludji zakon cuj ako nije stariji toliko i toliko bljak dijete je dijete a odrastao covjek je covjek al uvijek ima onih zaostalih u razvoju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA