GLUMAC NASMRT PREGAZIO PEŠAKA: Emir Hadžihafizbegović osuđen na godinu dana zatvora!

 
  • 38

Zatvorska kazna se neće izvršiti ako Hadžihafizbegović u roku od četiri godine na području Hrvatske ne napravi isto i slično kazneno delo

Glumac Emir Hadžihafizbegović danas je na Opšinskom kaznenom sudu u Sisku osuđen na kaznu od godinu dana zatvora i uslovnu kaznu od četiri godine, javlja Klix.ba. Hadžihafizbegović je priznao krivicu za saobraćajnu nesreću u kojoj je smrtno stradala Ankica Kuduz (63).

Zatvorska kazna se neće izvršiti ako Hadžihafizbegović u roku od četiri godine na području Hrvatske ne napravi isto i slično kazneno delo.

Podetimo, nesreća se dogodila na auto-putu A3 kod mesta Bročice 12. oktobara 2014. godine. Uviđajem i veštačenjem ustanovljeno je da je poznati glumac prekoračio dozvoljenu brzinu, odnosno nije je prilagodio uslovima na putevima.

Kilometrima ispred mesta nesreće bila su upozorenja o opasnosti i usmeravanju prometa u jednu traku, a brzina je bila ograničena na 60 kilometara na sat.

Zbog prebrze vožnje podnesena je prijava i protiv vozača putničkog vozila i protiv još jednog vozača zbog oštećenja saobraćajne signalizacije i bega s mesta nesreće.

(Telegraf.rs / Izvor: index.hr)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ДУШАН КРАИШНИК БАЊА ЛУКА

    11. mart 2016 | 17:01

    Добар глумац Ал још гори човјек !!!!

  • Anoniman

    11. mart 2016 | 17:39

    Da je to bijeda uradila odlezala bi i to debelo.A ovaj ono poznat "faca"pa moze mu se.Ubio zenu dobio kaznu kao da su ga uhvatili sa kojim gramom viska.Fukara obicna.

  • &

    11. mart 2016 | 17:20

    Pa kakva je ovo kazna?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA