PIJAN ME JE TUKAO I SEKAO NOŽEM - KRV IZ MENE ŠIKLJALA JE PO NAŠOJ DECI! Jeziva ispovest Sanje koju je muž brutalno izbo

 
  • 38

- I. K. je izašao iz sobe i vratio se sa nožem. Počeo je da me ubada, kao da bode jastuk. Deca su vrištala, iz mene je šikljala krv. Deca su ga molila da prestane - kaže Sanja koja je bila žrtva krvavog pira njenog supruga

I. K. (41) izbo je u subotu ujutru nožem svoju nevenčanu suprugu Sanju S. (48) u porodičnom domu u Pančevu, dok su s njima u bračnom krevetu ležala njihova maloletna deca. Od povreda koje je zadobila, nesrećna žena se oporavlja u bolnici.

MUŽ NOŽEM TEŠKO RANIO ŽENU: Porodična drama u Pančevu

Kako prenosi "Alo!" on je, navodno, nakon brutalnog napada, pokušao da preseče vene.

- Moj muž je pijan došao u subotu ujutru kući nešto pre šest časova. U tom trenutku sam bila kod ćerke u sobi. Kako sam videla da je pijan, otišla sam i legla u krevet sa njim i našim sinčićem - kaže Sanja dodajući da je tada njen suprug počeo da viče na nju i da ju je udario preko usta.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević Foto-ilustracija: Milena Đorđević

- Naša ćerka je sve čula, uletela je u sobu i počela da ga moli da me ne tuče. Zatim je i ona legla u krevet s nama. I. K. je izašao iz sobe i vratio se sa nožem. Počeo je da me ubada, kao da bode jastuk. Deca su vrištala, iz mene je šikljala krv. Deca su ga molila da prestane - kaže Sanja.

- Sinčić ga je molio i kukao da ima samo mene. Ćerka je pozvala Hitnu pomoć i policiju, a kad su došli, moj suprug je pokušavao sebi da iseče vene - kaže nesrećna žena.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Ona je u braku sa suprugom 17 godina i tvrdi da sve vreme trpi torturu.

- Pre godinu dana sam ga napustila, ali smo se u februaru pomirili na insistiranje dece. On je obećao da me više neće zlostavljati. Deca su istraumirana. Ćerki se oduzimaju ruka i noga od stresa. Pre napada sam s njom bila u bolnici. Kad ozdravim, ne želim da se vraćam kod njega u kuću - kaže Sanja.

I. K. je određeno zadržavanje do 48 časova.

(Telegraf.rs)

Video: Otvoren Sajam pirotskog sira i kačkavalja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor beograd

    7. mart 2016 | 07:50

    17 godina trpis to????

  • Daca

    7. mart 2016 | 09:13

    Niti 17 minuta to nebi trpela. Ako mi neko kaže zbog dece je s njim. Onda i pogotovo nebi ga trpela, baš zbog svoje dece, jer oni imaju pravo na sreću i slobodan život bez torture. A vraćajući ih kod njega to im je ocito oduzeto. Jadna djeca, svakome li ih Bog daje. :(

  • k-swiss

    7. mart 2016 | 09:19

    Pa sta si trpela to djubre bre

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA