FILMSKO HAPŠENJE NA NOVOM BEOGRADU: Izvadili pištolj i ukrali 220.000, policija ih iznenadila IZA ĆOŠKA!

Osumnjičeni G. M. i Z. N. su u Novom Beogradu, uz pretnju pištoljem i upotrebom sprej-suzavca od radnika kurirske službe oduzeli 220.000 dinara

  • 2

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Trećim osnovnim javnim tužilaštvom, uhapsili su G. M. (29) i Z. N. (25) neposredno nakon što su počinili razbojništvo. Oni se sumnjiče da su u Novom Beogradu, uz pretnju pištoljem i upotrebom sprej-suzavca od radnika kurirske službe oduzeli 220.000 dinara.

TRAŽIO RADNICI DA OTVORI VRATA, PA PUCAO U NJU: Uhapšen pljačkaš menjačnice!

Daljim radom, kako se navodi u saopštenju MUP-a, utvrđeno je da su G. M. i Z. N., kao i još jedna osoba protiv koje je podneta krivična prijava u redovnom postupku, u periodu od septembra 2014. godine do januara ove godine, izvršili još pet krivičnih dela razbojništva u Beogradu i jedno u Nišu.

UHAPŠEN RAZBOJNIK KOJI JE TERORISAO SRBIJU: Pištoljem i nožem sejao strah

Ova razbojništva izvršili su na štetu jedne kladionice i preduzeća za brzu poštu, koje su oštetili za oko 700.000 dinara i 2.000 evra.

G. M. i Z. N. su, uz krivičnu prijavu, privedeni nadležnom tužilaštvu.

(Telegraf. rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nesa

    1. mart 2016 | 16:31

    I umesto da su u zatvoru oni su na slobodi i rade i dalje, kukala nam majka sa ovakvim pravosudjem.

  • Sami

    2. mart 2016 | 10:01

    Izluđuje me što država štiti ove kriminalce, novinari smeju da objave sex snimke ljudi bez njihove dozvole, a ovih što nam ugrožavaju bezbednost samo inicijali, jos ovi uhvaćeni na delu znači ne dovodi se u pitanje njihova umešanost, mi smo u radnji slikali ljude koje uhvatimo u krađi i drzali u kancelariji da bi znali i ostali radnici kad se ponovo vrate u radnju da ih prate i jednom prilikom nam pandur rekao da to ne smemo da radimo i da je ugroženo njihovo pravo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA