Putovao je svetom, niko ga nije video godinama, a onda su ga pronašli u stanju koje je šokiralo sve (FOTO) (VIDEO)

 
  • 0

Policija kaže da nema nikakvih dokaza o prisustvu druge osobe na brodu. Položaj u kojem je Bajorat sedeo ukazuje na to da je smrt bila iznenadna, verovatno kao posledica srčanog udara

Manfred Fric Bajort (59), poreklom iz Nemačke, preminuo je u kabini jedne jahte dok je pokušavao da uputi svoj poslednji poziv upomoć. Njegovo telo je pronađeno na Filipinima, a ono što je bilo najšokantnije jeste da je leš bio u jednom komadu!

Tinejdžer (15) devet dana bio u komi, a kada se probudio imao je dve bizarne zavisnosti

Usled jakih vetrova, visoke temperature i soli telo avanturiste je ostalo u jednom komadu, a obdukcija će pokazati uzrok njegove smrti.

Bajoratovo telo otkrila su dvojica ribara. Oni su pronašli i albume sa fotografijama, odeću i ostatke hrane. Njegova supruga, od koje se rastao 2008, kasnije je preminula od raka.

Prijatelj avanturiste kaže da se sa njim poslednji put čuo pre godinu dana, kada mu je putem Fejsbuka čestitao rođendan.

- Bio je veoma iskusan mornar. Ne verujem da bi svesno uplovio u oluju - rekao je on.

Foto: Facebook/Barobo Police Station Foto: Facebook/Barobo Police Station

Policija kaže da nema nikakvih dokaza o prisustvu druge osobe na brodu. Položaj u kojem je Bajorat sedeo ukazuje na to da je smrt bila iznenadna, verovatno kao posledica srčanog udara.

Prema navodima pojedinih nemačkih medija, avanturista nije bio u kontaktu s ljudima još od 2009. godine, a veruje se da se na more otisnuo pre čitave dve decenije.

Pogledaje video:

(Telegraf.rs / Izvor: metro.co.uk)

Video: Bolna pesma za Dušana: Sestra ubijeng dečaka recitovala poemu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA