OVAKAV MONSTRUM SE DVAPUT NE RAĐA: ZAKLAO 14 članova svoje porodice, pa se OBESIO (VIDEO)

 
  • 9

- Prvi dokazi ukazuju na to da je muškarac zaključao sva vrata i pobio članove porodice koji su već zaspali, nožem koji smo pronašli kraj njegovog tela - rekao je indijski policajac Ašutoš Dumbre

Indijac Hasnin Anvar Varekar (35) obesio se nakon što je nožem prerezao vrat svojim roditeljima i sedmoro dece. On je navodno ubio ukupno 14 članova svoje porodice pre nego što je presudio sebi.

SAMOUBISTVO UŽIVO: Muškarac se bacio pod kamion!

Napad se dogodio u subotu uveče kada se rodbina okupila kod jednog člana porodice 32 kilometra od Mombaja.

Napadač, Hasnin Anvar Varekar, obesio se nakon što je prerezao vrat svim ostalim članovima porodice, uključujući i vlastite roditelje - izjavio je portparol policije Gajanan Laksman Kabdule.

Jedina osoba koja je preživela napad je Hasninova sestra koja je prevezena u bolnicu nakon što su komšije čule urlike nešto iza ponoći nakon čega su odmah pozvali policiju.

Lokalni mediji izveštavaju da je Varekar navodno prvo svima u hranu stavio sedative, a "Indian Express" piše da je muškarac napao žrtve tek nakon što su legli, jer su svi navodno odlučili da prespavaju u istoj kući.

Foto: A. Nalbantjan Foto: A. Nalbantjan

Prvi dokazi ukazuju na to da je muškarac zaključao sva vrata i pobio članove porodice koji su već zaspali, nožem koji smo pronašli kraj njegovog tela - rekao je policajac Ašutoš Dumbre.

Kako piše indijska novinska agencija "Press Trust", svađa je navodno izbila zbog nekretnina, ali nisu otkrili "okidač" za ovakvu tragediju.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs /

Video: Otvoren Sajam pirotskog sira i kačkavalja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA