MISTERIJA: Snimak NLO u blizini Sunca! (VIDEO)

 
  • 0

Na Jutjubu objavljen snimak koji je navodno snimila NASA, a na kome je prikazan misteriozni objekat

Korisnk Jutjuba tvrdi da ima dokaze da je NASA upoznata sa postojanjem vanzemaljaca, ali da to skriva od ljudi. Naime, 5. maja korisnik 'rob19791' je na ovom sajtu postavio video klip na kome se vidi kako misteriozni objekat kruži u blizini Sunca. Snimak je uzet iz videa koji su Solarna i Heliosferična opservatorija snimile i emitovale direktno preko Interneta.

Video zumira jedan objekat piramidalnog oblika koji kruži iznad površine Sunca. Samo dan kasnije NASA je povukla ovaj video.

- Ovo je čisto zataškavanje stvari - rekao je on.

Ipak, od čitave ove tvrdnje najverovatnije neće biti ništa, jer su se nadavno pojavila dva slična video zapisa na kojima se vidi postojanje "svemirskih brodova", a koji su bili razjašnjeni na vrlo jednostavan način. Da budemo precizniji, ovo je treći put da u poslednjih nekoliko meseci "vernici" upiru prstom u "dokaze" da je NASA zahvaljujući svojoj opremi za praćenje svemira uspela da snimi NLO.

U decembru je jedan čovek rekao da je pronašao skriven svemirski brod na Merkuru. Dok je mart doneo Zvezdu Smrti, objekat veličine zvezde kako se "dopunjava" na Suncu - sličan onome koji je video korisnik 'rob19791'. Tada su naučnici NASA razbili teoriju Zvezde Smrti rekavši da su tom prilikom snimili sunčano punjenje - to jest tunel koji se proširuje od Sunca i hladi kako bi formirao crnu rupu. Čini se da bi to moglo da bude objašnjenje i za drugu NLO teoriju.

I dok je teorija zavere skoro odbačena, ova pojava ipak veoma zbunjuje naučnike. Oni još uvek nisu sigurni šta su u stvari solarni filamenti i šta je izazvalo njihovo formiranje.

(Biljana Tasić)

Video: Promocija knjige Darka Bajića "Film davne budućnosti" na Sajmu knjiga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA