Tomislav Nikolić bojkotuje drugi krug?

 
  • 10

Predsednički kandidat naprednjaka zbog sumnji u regularnost izbora razmišlja da ne izađe na drugi krug predsedničkih izbora. Odluka sutra na Predsedništvu SNS-a

Predsednički kandidat liste "Pokrenimo Srbiju" Tomislav Nikolić na korak je od odluke da bojkotuje drugi krug predsedničkih izbora, saznaje list "Informer" u SNS-u.

Na sinoćnjem sastanku najužeg rukovodstva ove stranke usvojen je stav da se u drugi krug izbora ne ide sve dok se ne razjasne sumnje u regularnost izbora održanih 6. maja.

Konačna odluka o bojkotu izbora biće doneta sutra na predsedništvu Srpske napredne stranke.

- Tomislav Nikolić je odlučan da 20. maja ne ide na izbore ako se u narednih dan ili dva ne razjasne sve sumnje i ozbiljne optužbe da je u prvom krugu bilo krađe - kaže sagovornik ovog lista.

Zvanično, niko u SNS-u nije želeo da komentariše ove navode.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Video: Suđenje Miki Aleksiću odloženo zbog njegovog zdravstvenog stanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VOAYER

    11. maj 2012 | 12:35

    Idi Nikoliću štrajkuj glađu i umri više mame ti tvoje..Pa bre dosadan si kao uš,kada god popušiš na izborima neko ti drugi kriv.Zapitaj se više je li moguće da te svaki put pokradu ili je stvarno do tebe.Idi na selo kupi sebi stoke i živi miran život kako ti dolikuje.Sjećaš li se kada si pokojnom Đinđiću poručio kako je i Tita bolila noga prije nego je umro?Znaš li kakva životinja moraš da bude da bi to izjavio???

  • Sasa Petrovic

    11. maj 2012 | 13:10

    Ma nek se tera više u tri lepe. Retardu jedan glupi.

  • milan

    11. maj 2012 | 13:44

    svejedno ce izgubiti pa misli covek da ustedi trud

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA