Kako Google proslavlja srpki Dan državnosti? Možete li da prepoznate koji deo Srbije su stavili na naslovnu stranu?

Prošle godine "Gugl" je povodom Dana državnosti Srbije na logo stavio vatromet u bojama srpske zastave, dok je 2013. na srpskoj verziji pretraživača okačio "zaštitni znak" Srbije - šljive i opanake

  • 13

Najveći svetski pretraživač "Gugl" posvetio je danas početnu stranu svog srpskog domena Danu džavnosti Srbije postavivši na logo sliku Ðavolje varoši na srpskoj zastavi.

NE ČESTITA SAMO GUGL: Ovako Fejsbuk obeležava Dan državnosti Srbije!

Klikom na sliku prikazuje se lista sajtova, na kojima se govori o Danu državnosti, zatim stranice medijskih kuća i Wikipedije.

OVU JEDNU STVAR DANAS OBAVEZNO MORATE DA URADITE: Vernici i cela Srbija slave SRETENJE!

Prošle godine "Gugl" je povodom Dana državnosti Srbije na logo stavio vatromet u bojama srpske zastave, dok je 2013. na srpskoj verziji pretraživača okačio "zaštitni znak" Srbije - šljive i opanake.

Dan državnosti Srbije ili Sretenje je državni praznik Srbije koji se praznuje 15. i 16. februara, a ustanovljen je u spomen na dan kada je na zboru u Orašcu 1804. godine dignut Prvi srpski ustanak i dan kada je u Kragujevcu 1835. godine izdan i zakletvom potvrđen prvi Ustav moderne srpske države - Sretenjski ustav.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hedi

    15. februar 2016 | 09:04

    Đavolja Varoš, naravno

  • Pera

    15. februar 2016 | 10:39

    Google se setio da je danas drzavni praznik,ali se zato nije setio nijedan privatni poslodavac,sve radi kao da je vasar,ako sami ne postujemo ono sto smo izabrali za svetinju niko drugi nece to uciniti umesto nas.U vreme vlasti Milosa Obrenovica nepismenog vladara Srbijr,Grcki trgovci su bili kaznjeni sto su radili na SV.Savu i morali su da plate tako sto su darivali vosak crkvi,sledece godine su sami pitali kad je SV.Sava da ih ne bi globila vlast ponovo,zato treba kazniti sve one koji ne postuju drzavu i njene praznike,ako sami ne postujemo sebe drugi nikad nece postovati nas.Srecan praznik onima koji postuju drzavu Srbiju.

  • Nnidza

    15. februar 2016 | 09:04

    ĐAVOLJA VAROŠ!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA