Žena došla na svoju SAHRANU! Muž ostao u šoku jer je on platio za njeno UBISTVO! (VIDEO)

Nesrećnu ženu su plaćene ubice otele po nalogu njenog supruga. Plan je bio da je likvidiraju, ali je onda usledio neverovatan obrt

  • 1

Filmska priča! Pre više od godinu dana plaćene ubice iz Burundija unajmljene su da usmrte Noelu Burundi, ženu koja je došla iz Australije u svoju rodnu zemlju, kako bi prisustvovala sahrani svoje maćehe.

Nakon sahrane, kada se vratila u hotel, telefonom ju je nazvao suprug. Ona tada nije naslućivala ništa. Rekla mu je da je skrhana i da se ne oseća dobro. Muž joj je kazao da izađe malo na vazduh.

Ona ga je poslušala, ali čim je otvorila vrata pred nju je iskočio naoružani muškarac. On je uperio pištolj u nju i rekao joj da ćuti ili će je ubiti. Zatim su je ubacili u kola i vozili nešto više od pola sata.

Doveli su je u jednu zgradu gde su je vezali. Otmičari su je pitali šta je učinila tom čoveku koji je platio da je ubiju. Noela nije imala predstavu o kome se radi. Rekla im je da niko ne želi njenu smrt.

Otmičari su tada rekli da je njeno ubistvo naručio njen suprug Balenga Kalala, Noela im nije poverovala.

Međutim, kada su otmičari telefonom okrenuli njenog muža i on im je potvrdio da je ubiju. Noela je preko telefona čula njegov glas.

Tada je pomislila da joj nema spasa i da će je sigurno ubiti. Međutim, dogodio se obrt. Otmičari su joj rekli da je neće likvidirati jer oni ne ubijaju žene i decu.

Ona je dva dana bila u zarobljeništvu. Kada su je oslobodili odmah se vratila za Melburn.

Stigla je ispred svoje kuće gde su njenom suprugu komšije i prijatelji izjavljivali saučešće pošto su ubice iz Burundija javile Balengi da su obavile posao.

Kada je Noela ušla u dvorište ugledao je njen muž koji je pomislio da vidi duha. Bio je vidno nervozan i zbunjen, ali je na kraju priznao da je naručio ubistvo pošto je bio ljubomoran i smatrao je da će ga supruga ostaviti zbog drugog muškarca.

Nakon priznanja policija je uhapsila Balengu koji je u međuvremenu i osuđen na devet godina zatvora.

(Telegraf.rs / BBC)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA