DEKICA KRIV ŠTO JE PUCAO NA PROVALNIKE: Pokušao da sačuva sebe i ženu, a odgovaraće pred SRPSKIM ZAKONOM!

 
  • 25

Lopovi su i lišeni slobode, pošto su u bolnici zatražili pomoć za ranjenog D.T. (37), a medicinski radnici su odmah slučaj prijavili policiji

Meštanin Krnjeva M.T. (82) pucao je na provalnike u očaju, kako bi ih sprečio da mu upadnu u kuću, ali će zbog toga dobiti krivičnu prijavu.

ČUO SAM ŠUM I ONDA SAM UZEO NOŽ U RUKE: Počelo suđenje Sašku Bogeskom optuženom da je UBIO PROVALNIKA!

Deka kaže da je prvo pravio galamu, ali kada je video da lopovi ne odustaju u nameri da upadnu u kuću, onda je iz lovačke puške zapucao. Gađao je nisko tako da je jedan od dvojice provalnika ranjen u nogu.

Lopovi su lišeni slobode, pošto su u bolnici zatražili pomoć za ranjenog D.T. (37), a medicinski radnici su odmah slučaj prijavili policiji.

Na licu mesta je uhapšen S.T. (23), koji je povređenog saučesnika doveo u bolnicu, i njemu je određeno policijsko zadržavanje, a drugi ide u zatvor kada se oporavi od ranjavanja. Dotle će biti pod policijskim nadzorom.

Policija je tokom istrage pronašla jaknu, koju je mlađi od lopova odbacio pri begu, i u njoj fantomku i pištolj, registrovan na njegovog oca, tako da njemu, osim krivične prijave za tešku krađu u pokušaju, sledi i prijava za držanje oružja bez dozvole.

Prijava bi, kako sada stvari stoje, trebalo da bude podneta i protiv dede koji je branio svoju kuću, zbog izazivanja opšte opasnosti.

Starac, inače, živi sa ženom, koja je takođe prevalila osamdesetu. Njih dvoje su sami u kući, a Krnjevci kažu da ne spadaju u imućnije, pa je teško dokučiti šta je dvojicu lopova nagnalo da baš na njihovu kuću nasrnu.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo.rs)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • slavoljub

    1. februar 2016 | 13:47

    Treba izmeniti zakon svako ko pokuša ili udje i tvoj posed imaš pravo da pucaš u njega kao što je i u Americi.

  • momazver

    1. februar 2016 | 13:49

    Mislim...bem ti takvu državu i Zakon koji ti NEDA DA OPRAVDANO BRANIŠ SVOJE VLASNIŠTVO I ŽIVOT!...Pošto je EVIDENTNO da ti u datom trenutku ni država ni Zakon NEMOGU SPASITI imovinu i Ž I V O T!

  • Miljan

    1. februar 2016 | 15:17

    Sramota od drzave koja stiti lopova a sudi coveku koji brani svoju svetinju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA