UBICA ČEKAO U ZASEDI I UPUCAO GA PRAVO U SRCE: Poginuo na pragu sopstvene kuće

- Čim je izašao iz kuće i stao na stepenište, na D. P. su, iz mraka, ispaljena dva hica. On je pogođen u predelu srca i ramena sa ukupno šest dramlija - rekao je jedan od izvora blizak istrazi

  • 20

D. P. (35) iz sela Prugovo kod Požarevca ubijen je u svojoj kući u noći između subote i nedelje. Ubica ga je sačekao u dvorištu i čim se pojavio na vratima kuće on je pucao u njega iz lovačke puške.

BRAT PUCAO NA BRATA: Krvav obračun posle porodične svađe na Kosovu

- Čim je izašao iz kuće i stao na stepenište, na D. P. su, iz mraka, ispaljena dva hica. On je pogođen u predelu srca i ramena sa ukupno šest dramlija, zbog čega je podlegao povredama na licu mesta - saznaju Novosti iz izvora bliskog istrazi.

Počinilac još uvek nije uhapšen, a policiji će svakako pomoći nadzorna kamera koja se nalazi na kući ubijenog.

Otac ubijenog je očajan i u šoku zbog smrti svog sina.

- Darko i moja snaja Dragana, koja treba da se porodi za oko mesec dana, bili su kod mene na večeri. Malo pre ponoći krenuli su svojoj kući. Čim je izašao na prag, Darko je pogođen, što znači da ga je ubica čekao u zasedi - rekao je očajni otac.

Foto: Tanjug/Irfan ličina Foto: Tanjug/Irfan ličina

Pošto je istraga još u toku, policija ne želi da saopštava bilo kakve detalje o ovom slučaju, niti da se izjašnjava o identitetu mogućeg sumnjivca.

- Nastradali je odranije poznat policiji, pa sumnjamo da je ovaj napad delo nekoga s kojim je imao neke neraščišćene račune - kaže naš izvor iz istrage.

(Telegraf.rs/ Izvor: Večernje Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tuki.

    1. februar 2016 | 06:22

    Takav nam je sistem.. Ako ti neko nesto duguje, nema prijave (jer svakako neces nista postici tim) tako da svako cisti svoju bastu sam..

  • (ne) znam ali..

    1. februar 2016 | 04:23

    нека се изјасне одма и зашто патроли треба 3 сата да дођу на место догађаја! могли су цело село да побију да су хтели! објавите ово!

  • Mirce

    1. februar 2016 | 06:22

    Zasto sok?Odranije poznat polociji!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA