Kad Srbima nestane STRUJA, onda im kosovske institucije MERDEVINAMA "rešavaju" problem!

 
  • 3

Istog dana je, ekipa iz sektora za održavanje iz Gnjilana došla kako bi sanirala oštećenje, ali su, pošto se ispostavilo da se radi o isključivo srpskim korisnicima, došli na ideju da olakšaju posao sebi - rekao je jedan čitalac

Da su odnosi između albanskog i srpskog stanovništva na Kosovu i dalje zategnuti govori poslednji u nizu događaja koji se dogodio kada je kosovskoj elektrodistribuciji prijavljen kvar na distributivnoj mreži.

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Pogledajte kako ALBANSKI EKSTREMISTI skrnave srpsku svetinju u Prištini i u njoj URINIRAJU

Naime, pre dve nedelje usled jakog vetra oborena su dva drvena električna stuba kojima se strujom snabdevaju meštani nekoliko srpskih zaselaka u selu Paralovu u opštini Novo Brdo.

Ekipa iz sektora za održavanje iz Gnjilana izašla je na teren i problem "rešila" tako što su podbočili stubove merdevinama i tako ostavili!

- Istog dana je, ekipa iz sektora za održavanje iz Gnjilana došla kako bi sanirala oštećenje, ali su, pošto se ispostavilo da se radi o isključivo srpskim korisnicima, došli na ideju da olakšaju posao sebi. otišli su bez nagoveštaja da će se ponovo vratiti kako bi trajno otklonili kvar - rekao je jedan čitalac za Blic.

Sada se postavlja pitanje koliko će merdevine biti u stanju da izdrže te stubove pre nego što ponovo padnu.

(Telegraf.rs/ Izvor: Blic)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sima

    27. januar 2016 | 14:25

    Pa oni ne plaćaju struju čudo im uopšte pustaju ovde bi me uhapsili i isekli zauvek

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA