Uživajte u toplim danima dok možete, jer nam SNEG stiže već - 10. FEBRUARA!

 
  • 6

Sve do šestog februara očekuje nas toplo vreme, a u pojedinim predelima zemlje najniža temperatura se neće ni spuštati ispod nule

U Srbiji su protekle nedelje bili ledeni dani kada se temperatura spuštala i do minus 18 stepeni, da bi od ove nedelje počelo nešto toplije vreme.

LUDILO OD VREMENA U SRBIJI! DO JUČE CIČA ZIMA I DEBEO MINUS, A ZA VIKEND +15: Evo koje nam BOLESTI prete zbog ovoga

Danas će u celoj zemlji biti oblačno vreme sa najvišom dnevnom temperaturom od osam stepeni.

Od vikenda, tačnije od nedelje, očekuje nas više sunca, a početkom naredne nedelje maksimalna temperatura biće čak 13 stepeni, tako da ćemo u februar mesec ući sa temperaturama koje će biti iznad prosečnih vrednosti za to doba godine.

Sve do šestog februara očekuje nas toplo vreme, a u pojedinim predelima zemlje najniža temperatura se neće ni spuštati ispod nule. U tom periodu mogući su kratkrotrajni pljuskovi.

Od sedmog februara očekuje nas blagi pad temperature i postepeno pogoršanje vremenskih prilika tako da nas u sredu 10. februara očekuje susnežica i sneg, a temperatura će se kretati od -5 do 4 stepena.

Printskrin: accuweather.com Printskrin: accuweather.com

Na kraju te nedelje, tačnije 13. i 14. februara očekuju nas obilnije snežne padavine, a temperatura će se kretati u intervalu od -7 do 3 stepena na celzijusovoj skali.

Uživo kretanje oblaka možete pratiti OVDE.

(Telegraf.rs)

Video: Otvoren Sajam pirotskog sira i kačkavalja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA