(VIDEO) Zbog ovog SNIMKA je agent KGB optužio Putina da je - PEDOFIL, a onda je UBIJEN!

Ovaj događaj uzburkao je svetsku javnost, jer mnogi spekulišu da je bivši agent KGB-a, Aleksandar Litvinjenko, glavom platio što je zbog ovoga Putina optužio da je pedofil

  • 24

Ruski predsednik Vladimir Putin je 2006. godine tokom manifestacije na Crvenom trgu u Moskvi poljubio u stomak tada petogodišnjeg dečaka Nikitu Konkina, zbog čega ga je Aleksandar Litvinjenko optužio da je pedofil. Sada se na internetu pojavio i video-snimak spornog događaja na kojem Putin ljubi dečaka u stomak.

PUTINA OPTUŽIO DA JE PEDOFIL: Zbog ovoga tvrde da je ruski predsednik naručio ubistvo agenta KGB-a!

U pismu koje je napisao na samrti, Litvinjenko, inače bivši agent KGB-a je naveo da veruje da je ruski predsednik Vladimir Putin umešan u njegovo ubistvo nakon što je on javno kritikovao šefa države.

Evo kako je ubijen RUSKI ŠPIJUN za čiju smrt su opužili Putina!

Nikita je naveo da ga "Putinov poljubac nije ni malo zagolicao" i da mu je prijao. Dečak je za "Mejlonline" ispričao da ga je ruski predsednik pozvao i da je mu je on prišao, nakon čega je Putin prvo pitao ko je, a potom mu zadigao majicu i poljubio ga u stomak.

-To je bilo sve. Bio sam veoma iznenađen - rekao je Nikita.

Njegova baka, koja ga je dovela pred ruskog predsednika navela je da Putin veoma cenjen u njihovoj porodici i ispričala kako je dečak bio ošamućen nakon poljupca, toliko da nije hteo da pere stomak nekoliko narednih dana.

Povodom ovog događaja tada se oglasio i sam Putin.

- Hteo da ga pomazim kao da je mače i zbog toga sam to uradio. Učinio mi se veoma fin. Nije bilo ničeg drugog u tom gestu - izjavio je tada ruski predsednik.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: independent.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • !Fox

    24. januar 2016 | 10:22

    Zbog bolesnih umova ne smes poljubiti dete u stomacic...

  • ja

    24. januar 2016 | 12:11

    zapad je totalno bolestan pa misli da su i drugi ! mrs tamo

  • Ица ЦЗВ

    25. januar 2016 | 01:40

    "Узбуркао светску јавност" !? Превод (Читај) : Узбуркао светске преваранте,лопове,лажове и криминалце....јер они немају аргумент,ни к - од капацитета да ДР. МР.ДЦ. Владимира погледају у очи. На фотографији. Живео Нам (а и *вама*) ,један једини В.В.ПУТИН !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA