GDE JE BILA JAČA PROSLAVA SRPSKOG ZLATA: U Baru ili Republici Srpskoj? (VIDEO)

 
  • 56

Svi oni koji su, u Crnoj Gori, navijali za Srbiju, odmah po završetku finala su izašli na ulice i uz zvuke sirena, srpske trobojke i bakljadu su izrazili svoju sreću, a ništa manje veselo nije bilo ni u Banjaluci

Zlato koje su osvojili srpski delfini slavilo se večeras i u regionu, a osim gradova u Srbiji, najveselije je bilo u Baru i Banjaluci.

Zašto su igrači Crne Gore kasnili na dodelu medalja? (VIDEO)

Svi oni koji su, u Crnoj Gori, navijali za Srbiju, odmah po završetku finala su izašli na ulice i uz zvuke sirena, srpske trobojke i bakljadu su izrazili svoju sreću.

Kapiten i trener Crne Gore kukaju: Sudije su nas upropastile u finalu!

Sudeći po tome, iako su građani Crne Gore, čiji su se vaterpolo reprezentativci borili protiv Srbije u finalu EP u vaterpolu, oni su bili na strani Srba, što se moglo primetiti i u Beogradu, gde je naš reporter uslikao automobil kotorskih registracija čiji je vozač na zadnjem staklu s ponosom istakao srpsku zastavu.

FOTO-UBOD: Crnogorske tablice, a SRPSKA ZASTAVA!

SRBIJA JE VEČNI ŠAMPION EVROPE! Crna Gora potopljena u Beogradu! (FOTO) (VIDEO)

Ništa manje veselo nije bilo i u Banjaluci, gde su se građani takođe okupili kako bi izrazili svoju sreću zbog večerašnjeg uspeha naših zlatnih delfina.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Video: Miodrag Radonjić i Rade Ćosić o filmu "Prva klasa: Pun gas!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dzoni MNE

    24. januar 2016 | 00:20

    Ko se stidi majcinoga mlijeka taj ce biti rdja dovijeka!!!

  • Djoka

    23. januar 2016 | 23:38

    Srbija do bara

  • Alo bre

    24. januar 2016 | 12:14

    Ne primajte se braco na provokacije.Pola tih sto vam komentarisu ovde su ustase i hrvati koji vam bacaju kosku i rade na tome da vas razjedine.Ne nasedajte na njihove fore.Rade vam to vec par godina u nazad ne dajte se primiti na to udaraju vas gde vas naj vise boli na crnu goru i na kosovo.Zele da vas dotuku.Kada cete to vise da skapirate to je njihove politike delo sada je i sprovode.I pola tih sto ovde komentarisu su upravo oni.Ne nasedajte.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA