MONSTRUM IZ ŠAPCA UBIO I ROĐENU MAJKU? Nova saznanja posle jezivog zločina

Sudeći po njegovom ponašanju prilikom saslušanja, sumnja se da je Vukašin umešan i u nestanak majke Radmile

  • 22
Vukašin Vilotić, ubica medicinske setre u Šapcu Foto: Facebook / Vukašin Vilotić

Vukašin Vilotić (40), koji je u utorak u Domu zdravlja u Šapcu ubio medicinsku sestru Ljubinku Popović, sumnjiči se da je ubio i majku Radmilu, koja je nestala još 2010. godine. Sve to bi, navodno, trebalo da se utvrdi tokom istrage koja je pokrenuta zbog ubistva medicinske sestre.

- Istraga koja je pokrentua za ubistvo medicinske sestre trebalo bi da da odgovore i o nestanku Vilotićeve majke. Sudeći po njegovom ponašanju prilikom saslušanja, sumnja se da je Vukašin umešan i u nestanak majke Radmile  - piše Blic.

ZAKLAO JE MEDICINSKU SESTRU, OPRAO NOŽ I RUKE I SEO U ČEKAONICU! Jezivi detalji HORORA koji je zapalio Srbiju

Kako ovaj beogradski list saznaje, Vilotić se navodno ne seća da je ubio medicinsku sestru, ali je prilikom saslušanja detaljno opisao kako je došao do noža. Rekao je da je dok je sedeo u hodniku ispred ordinacije došao na ideju da ode do prodavnice i kupi nož, što je i učinio.

Postoje indicije da je Vilotić svesno i promišljeno ubio medicinsku sestru a da bi u specijalnoj zatvorskoj bolnici imao obezbeđen smeštaj i hranu i humanije uslove nego u zatvoru.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

LJUBINKU ISPRATILI NA VEČNI POČINAK: Sahranjena medicinska sestra koju je ubio pacijent! (FOTO)

Zbog toga je 8. januara otišao kod svog lekara psihijatra, gde se lečio od 2004. godine. Tražio mu je da ga hospitalizuje, kako bi imao toplu postelju i obrok, i da mu se  obezbedi besplatan prevoz sanitetom do Instituta za mentalno zdravlje u Palmotićevoj ulici u Beogradu.

Foto: dzsabac.org.rs, sxc.hu/CELALTEBER, Foto: dzsabac.org.rs, sxc.hu/CELALTEBER,

UŽAS U ŠAPCU: Pacijent ubio medicinsku sestru

- Lekar mu je preporučio da koristi redovno terapiju, čega se, inače, on nije pridržavao. Vilotić se vratio 11. januara, a kada mu je ordinirajući lekar rekao da će ga smestiti na odeljenje i sanitetom uputiti u Palmotićevu, on je to odbio uz reči da mu je bolje. Dan kasnije, otišao je u Dom zdravlja i ubio medicinsku sestru - kaže izvor Bliza iz istrage.

ON JE UBIO MEDICINSKU SESTRU U ŠAPCU: Bivši robijaš izbo nožem radnicu Doma zdravlja

Foto: Arhiva Foto: Arhiva

Tog 12. januara umesto da ode na pauzi, Ljubinka je ostala u ordinaciji. Vilotić koji je došao kod izabranog lekara da bi dobio recept za lekove koje mu je propisao psihijatar, ušao je u ordinaciju i kuhinjskim nožem nasrnuo na nesrećnu ženu.  Ubo ju je nekoliko puta u rame, a potom i u vrat.

Ubica je, da podsetimo, posle toga izašao iz ordinacije i u čekaonici sačekao policiju.

Da li vam je poznat Vukašin Vilotić i po čemu? Podelite to sa nama u komentarima.

( Telegraf. rs / Izvor: Blic)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pravda

    14. januar 2016 | 16:34

    Ovakav propali abortus treba smestiti u jamu rudarsko topioničarskog basena kolubara da do kraja svog bednog i protraćenog života vadi rudu golim rukama.

  • Pa da

    14. januar 2016 | 17:09

    Eto kakvi "ljudi" slobodno setaju ulicama...

  • Jasmina

    14. januar 2016 | 18:40

    Koliko imamo takvih još?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA