ONA JE SPOJILA ŠONA PENA I NARKO-BOSA: Lepa glumica uputila kontroverzno pismo El Čapu

 
  • 2

- Danas više verujem Čapo Guzmanu nego vladi koja krije bolne istine od mene, koja krije lek za rak, sidu... Gospodine Čapo, zar ne bi bilo kul da ste trgovinu ljudima počeli da radite iz ljubavi? - navodi se u pismu Kejt del Kastiljo

Interjvu koji je Šon Pen napravio sa meksičkim "kraljem droge" El Čapom Guzmanom objavili su svi svetski mediji. Za njega je, pored američkog glumca, zaslužna i Kejt del Kastiljo, koja je ovaj razgovor ugovorila. Ona i El Čapo su u kontakt došli nakon jedne poruke koju je Kejt ostavila na svom Tviter profilu.

KAKAV ŠON PEN: Zbog ove SEKSI lepotice je pao najozloglašeniji narko-bos EL ČAPO (FOTO) (VIDEO)

Kejt del Kastiljo napisala je 2012. kontroverzno pismo narko-bosu na Tviteru:

"Danas više verujem Čapo Guzmanu nego vladi koja krije bolne istine od mene, koja krije lek za rak, sidu... Gospodine Čapo, zar ne bi bilo kul da ste trgovinu ljudima počeli da radite iz ljubavi? S lekovima protiv bolesti, sa hranom za decu beskućnike, s alkoholom za staračke domove gde ne puštaju stare da provode ostatak svog života kako god je*eno žele. Zamislite trgovinu ljudi sa korumpiranim političarima umesto sa ženama i decom koji završavaju kao robovi. Zašto ne spalite sve one javne kuće gde se žene osećaju jeftinije od pakle cigareta..."

PRVI I POSLEDNJI INTERVJU “EL ČAPA” GUZMANA: Narko-bos Šonu Penu ispričao sve o kartelu i Pablu Eskobaru! (VIDEO)

Printskrin: Instagram / katedelcastillo Printskrin: Instagram / katedelcastillo

Nakon što je pismo objavljeno, s glumicom su kontaktirali advokati narko-bosa, a El Čapo je zbog ovog njenog "poteza" želeo da joj pošalje buket cveća u znak zahvalnosti.

Dve godine posle ovog pisma, Guzman je preko advokata ponovo kontaktirao s glumicom, i to zato što je hteo da se snimi film o njegovom životu, a samo je njoj verovao. Kejt je inače glumila ženskog narko-bosa u popularnoj telenoveli iz 2011. godine "La Reina del Sur".

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Kako kaže Šon Pen, "uhapšeni kralj droge i glumica su počeli da komuniciraju preko rukom pisanih poruka".

(Telegraf.rs)

Video: "Tukli su ga i na albanskom tražili novac": Komšinica pretučenog Radića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA