10 SAVETA ZA STRANCE: Evo kako da izdržite sa Crnogorcima (FOTO)

Jedna Holanđanka, koja već više od pola veka živi u Crnoj Gori, svim budućim turistima dala je korisne savete šta ih očekuje kada dođu u posetu Crnogorcima

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Niksicanin
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Aleksandra

    04. oktobar 2018 | 14:09

    Nekoliko puta vec boravim na Crnogorskoj obali ( Herceg Novi) bila sam i u Kotoru i na Cetinje, nekada u Baru, Budvi itd I moram da kazem iako su mi bili baba i deda Crnogorci, da nisu nimalo ljubazni !!!

  • Snezana яяя

    12. januar 2016 | 21:48

    Biljana, pomiri se sa cinjenicom da Srbi na ovom portalu imaju sva prava da napisu svoje misljenje, svidelo se to tebi ili ne. I dalje tvrdim da ti se nikada nisam obratila prva, ja kao i svi ostali imam pravo da napisem sta mislim, nekada se tu radi o namernoj provokaciji, nekada je to stvarno moje misljenje, a to sto ti na svaki moj komentar reagujes kao besna to je stvarno tvoj problem. Ja koliko se secam, na svakom komentaru o C. G. kada sam imala bilo kakvu osnovanu kritiku, uvek sam pisala da se to ne odnosi na postene Crnogorce, tvoje repkike su jasno pokazale da ti u te normalne i postene Crnogorce ne spadas. Kritika na racun nekih pojava i mrznja prema jednom narodu su dve razlicite stvari i ja nikada nisam mrzela ni C. G. ni Crnogorce jer mislim da nas povezuje dosta toga, ali si ti u grupi onih ljudi koje ja ne postujem. Ni jednu osnovanu tvrdnju u replikama mi ovde nikada nisi napisala, tako da te vec treci put molim da mi se vise ne obracas. To sto ja na taj nacin komentare razmenjujem sa Mandom ne znaci da i ti imas tu privilegiju.

  • Niksicanin

    11. januar 2016 | 20:17

    E sve potpisujem,ko da je mene pitala.Jedino se ne slazem za plate jer slabo ko ima preko 300 eura.Mada smo i madjionicari za novac jer se uvijek ima za pijanke po pabova,kredite i jela iz restorana.A tek kad ovako postave se stvari,kontam da smo mi STVARNO lijeni. :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA