MONSTRUM ROĐENOJ ĆERKI NAPRAVIO OSMORO DECE: Silovao je 22 godine, otkad je napunila 9 GODINA! (VIDEO)

 
  • 30

- Dana kada je moja majka otišla, ja sam postala njegova robinja. Zlostavljao me je otkad sam napunila devet godina. Pretio je da će me ubiti ukoliko ovo nekom ispričam - rekla je Antonija

Policija u Argentini uhapsila je Dominika Bulicija (56) zbog sumnji da je svojoj ćerki Antoniji napravio osmoro dece. Ona je čak 22 godine bila njegova seksualna robinja!

SILOVALI JE I OTAC I BRAT: Devojčica (15) iz Dervente ne zna čije je dete, policija uhapsila obojicu!

Nakon što je Dominika napustila žena, pre 15 godina, on se okrenuo zlostavljanju svoje ćerke. Rodila mu je osmoro dece, a onda je napokon smogla snage i rešila da potraži pomoć.

- Dana kada je moja majka otišla, ja sam postala njegova robinja. Zlostavljao me je otkad sam napunila devet godina. Pretio je da će me ubiti ukoliko ovo nekom ispričam. Nekad bi me silovao jer je ljut, nekad mu "samo tako dođe". Mislim da je njemu sve to bilo zanimljivo. Sada sam smogla snage da sve ispričam i želim da trune u zatvoru. Želim da ga stigne pravda - priča Antonija.

Obratila se policiji i ispričala svoju dramatičnu ispovest, nakon čega je policija regaovala. Dominik je bio na potrenici više od mesec dana, a nakon burne i neizvesne istrage, on je uhapšen

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.com)

 

Video: Suđenje Miki Aleksiću odloženo zbog njegovog zdravstvenog stanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA