ČIM SAM GA VIDELA, ZNALA SAM DA JE DOŠAO DA ME UBIJE: Potresna ispovest žene koju je bivši muž i policajac napao na Božić

 
  • 37

Milici niko od kolega nije verovao da je njen muž opasan, govorili su da Milica preteruje i da je on dobar mladić

Milicu Kostić (31) iz Bogatića u petak uveče bivši suprug Miloš Tadić (29) upucao je u policijskoj stanici. Miloš je ušao u Odeljenje za izdavanje dokumenata u vidno pijanom stanju, pozdravio se sa kolegama i ušao u kancelariju bivše supruge. 

OVAJ POLICAJAC JE HEROJ TRAGEDIJE U BOGATIĆU: Ranjen dok je pokušavao da spreči kolegu da puca na bivšu ženu! (FOTO)

- Čim je ušao, rekao je "Zdravo Mico", podigao jaknu, izvadio pištolj i ispalio metak. U očima sam mu videla zlo, znala sam da je došao da me ubije. Bacila sam se na pod između stola i ormara, kada je ponovo opalio i pogodio me u rame. Kolega Dražić je skočio preko stola i počeo da se rve sa njim, kada je u kancelariju ušao Darko Terzić, koga je metak pogodio u stopalo. Da nije bilo kolege Dražića, ko zna šta bi bilo sa mnom - kaže vidno uznemirena Milica.

Milici niko od kolega nije verovao da je njen muž opasan, govorili su da Milica preteruje i da je on dobar mladić.

Rastali su se pre godinu dana zbog nasilja u porodici. Kap koja je prelila čašu desila se u novembru 2014. godine kada su se vraćali sa proslave:

- Svađali smo se, pretukao me je i pola sata držao pištolj na slepočnici. Kada sam ga prijavila, rekla sam da će sledeći put i opaliti iz tog pištolja. niko mi nije verovao. Milošu nije oduzet pištolj niti je suspendovan. Posle tri dana se vratio na posao kao da ništa nije bilo - uverava Milica.

Često je dolazio pijan na posao, ali na to niko nije reagovao. Pisani su izveštaji i unutrašnjoj kontroli, ali niko nije reagovao.

(Telegraf.rs)

 

Video: Sastanak Vučića i Erdogana u Palati Srbija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Алекс

    10. januar 2016 | 01:15

    Е, земљо моја па шта је са тим реформама. Па та будала у свакој нормалној држави добио би отказ одавно.

  • Fijenda

    10. januar 2016 | 09:27

    Ko zna koliko je još takvih psihopata u policiji. Sprovesti istragu i kazniti i one koju su znali, a nisu reagovali na sve što je prethodilo tragediji.

  • Nenad

    10. januar 2016 | 09:14

    Pa sta reci srbija je to dok neko nestrada Niko ne reaguje nazalost gde ste sad politicari I ministri policije da Se ceo slucaj ispita da Se rukovodeci organi kazne krivicno I budu momentalno suspendovani sa posla I to na trajno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA