(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) UNIŠTIO MI JE ŽIVOT, A DOBIO 10 MESECI KUĆNOG PRITVORA: Vapaj devojke koju je bahati vozač ODBACIO 35 METARA!

- Kada sam dobila presudu, bila sam besna jer je za to krivično delo minimalno predviđeno godinu dana u zatvoru, a on je dobio kaznu ispod minimuma, i to u kućnim uslovima. Uz to, ima prava da napušta kuću do šest časova. Pa kakva je to kazna? - kaže Miljana

  • 60

Miljana Živković (19) iz Pukovca je devojka koju je pre skoro dve godine na pešačkom prelazu u Nišu udario "audi", a vozač A. S. (22) iz Merošine je osuđen na deset meseci kućnog zatvora. Ova nesreća se dogodila 7. juna 2014. godine u Ulici Dimitrija Tucovića u Nišu.

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) LETELA 30 METARA POSLE UDARA KOLA: Jauk MILJANE Ž. o čijoj je nesreći brujala cela Srbija!

Od siline udara, Miljana je letela 35 metara, što je zabeleženo i na stravičnom video-snimku sigurnosnih kamera obližnje pošte. Ona je u udesu zadobila prelom slepoočne kosti, krvarenje u mozgu, nagnječenje mozga, višetruke prelome karličnih kostiju, desne ruke, desne potkolenice, a povrede su okarakterisane kao opasne po život.

- Došlo mi je da plačem, život mi je uništen, mnogo sam se razočarala u pravosuđe - rekla je Miljana za Blic.

Zbog toga joj posebno teško pada što će vozač koji joj je upropastio život i osujetio planove za dalje školovanje kaznu služiti u svom domu, uz mere elektronskog nadzora, umesto u zatvoru iza rešetaka.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Izlomio devojci lobanju, karlicu, ruku i nogu, a traži kućni zatvor?!

- Kada sam dobila presudu, bila sam besna jer je za to krivično delo minimalno predviđeno godinu dana u zatvoru, a on je dobio kaznu ispod minimuma, i to u kućnim uslovima. Uz to, ima prava da napušta kuću do šest časova. Pa kakva je to kazna? - kaže Miljana.

Odmah posle udesa ona je reanimirana, u bolnici je provela mesec dana, a i danas, godinu i po dana posle teškog udesa koji je jedva preživela, još uvek ide na rehabilitacije.

- Udario me je na pešačkom prelazu, pa makar zbog toga zaslužuje da dobije zatvorsku kaznu umesto da se odmara u kućnim uslovima. Kakva se poruka šalje drugim vozačima ovakvom presudom, pitam se - dodaje ona.

Okolnost da je delo učinjeno iz nehata sud je uzeo u obzir kada je odlučio da se kazna izvrši u kućnom zatvoru. U kaznu će mu, uz to, biti uračunata i dva meseca koja je proveo u pritvoru.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Savos

    9. januar 2016 | 15:02

    Jasno kao dan da je sudija uzeo mito! Sta radi visoki savet sudstva?!

  • Gazimestan

    9. januar 2016 | 15:03

    Svi koji su radili na ovom slucaju treba da lete iz pravosudja,ološu raspali,jel ste vi videli ovaj snimak bre?!?!sram vas bilo,svasta bi vam jos rekao ali mi nece objaviti komentar!Bog sve vidi!

  • Dejan

    9. januar 2016 | 15:04

    Dokle ce vise bahati tatini sinovi koji imaju para da ugrozavaju tudje zivote i prolaze nekaznjeno.SRAMOTA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA