IVAN JE BRANIO DEVOJKE OD HILJADU SILEDŽIJA: O njegovom poduhvatu bruje nemački mediji

 
  • 20

198 centimetara visok i 130 kilograma težak, Jurčević je, zahvaljujući svom iskustvu trenera borilačkih veština, znao kako da se odbrani

Glumac i režiser Ivan Jurčević, rodom iz Hrvatske, koji radi na osiguranju hotela "Excelsior" u Kelnu, dospeo je u žižu zanimanja nemačkih medija nakon događaja u novogodišnjoj noći kada se sukobio s migrantima koji su uznemiravali goste hotela.

NEZAPAMĆENO NEVREME U HRVATSKOJ: Pijavica razarala po Splitu (VIDEO)

Naime, kako je rekao portalu T-Online, migranti su došli s pivom i bocama žestokog pića i od gostiju koji su pušili ispred hotela tražili su cigarete, a žene su uznemiravali i tražili da odu s njima. U okolini hotela, bilo je oko hiljadu migranata.

Oko 22 sata, dve devojke dotrčale su Jurčeviću i zatražile pomoć. Za njima su odmah došli i napadači koji su mu zapretili. Međutim, 198 centimetara visok i 130 kilograma težak, Jurčević je, zahvaljujući svom iskustvu trenera borilačkih veština, znao kako da se odbrani.

HIT NA INTERNETU: Srpski policajci se grudvaju s migrantima (VIDEO)

Jednog napadača je, naime, udario nogom tako da je odletio nekoliko metara.

Ovaj nimalo bezazleni doživljaj Jurčević, prepričao je i u videu koji je objavio na svojoj Fejsbuk stranici. Snimak je pregledan nekoliko miliona puta.

(Telegraf. rs / Izvor: Jutranji list)

Video: Predstavljeno prvo kolo Izabranih dela Svetislava Basare na Sajmu knjiga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alex

    7. januar 2016 | 00:51

    Poceli su da se opustaju ko zna sta ce biti sve sa njima. Daj Boze da.gresim

  • mihailovic

    7. januar 2016 | 17:12

    DOK BUDALE VODE EVROPSKE DRZAVE BICE OVOG NASILJA SVUGDE PO CELOJ EVROPI SVE TE MIGRANTE VRATITI ODMAH ODAKLE SU I DOSLI I TO SVE DOJEDNOGA BEZ IZUZETAKA MILOM ILI SILOM ZARAD DOBROBIT EVROPE I NASE DECE !!!! DA MISLIMO NA NASU DECU NEBI NIKAD DOZVOLILI DA OVE DIVLJE HORDE I PRIKRIVENI ISIS TERORISTI DODJU DO EVROPE. EVROOA JE MORALA NA SVOJIM MORSKIM I KOPNENIM GRANICAMA VEC U FEBRUARU 2015 STAVITI JAKE VOJNE SNAGE I SVE NJIH SILOM VRATITI SA EVROPSKIH GRANICA. A ONI KOJI IH VOLE NEK SE PRESELE SNJIMA U NJIHOVE ZEMLJE !!!!!!

  • Tarik

    7. januar 2016 | 01:37

    A ovom ČOVEKU svaka čast, kapa do poda... to je pravi BALKANAC

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA