ZABRANJEN UVOZ NAJLOŠIJEG MESA: Koristilo se za jeftine viršle, kobasice, parizere...

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Hladan
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • liz

    05. januar 2016 | 22:00

    Uvoze belosvetsko djubre,gde li ce im dusa!!! Ajd sto mi stariji to jedemo....ali jadna decica.....!

  • Mr.x

    05. januar 2016 | 13:55

    A ovamo smeta duvanski dim steti zdravlju a nas svi redom truju

  • Hladan

    05. januar 2016 | 13:32

    Sto ne uvedu CARINU na meso,a ovako Srpski seljak propada

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA