NAKON 32 GODINE PROCUREO JEZIVI SNIMAK: Najzad će biti otkriven brutalni ubica dečaka (8) (VIDEO)

 
  • 0

Poziv se dogodio dve godine i nekoliko meseci nakon ubistva dečaka kada je muškarac nazvao 911 i rekao da ne želi da otkrije svoje ime, ali da može da kaže ime muškarca koji je ubio dečaka 1984. godine. Takođe, nagovestio je da "policija zna kako on izgleda"

Printskrin: Youtube/royal news Printskrin: Youtube/royal news

Geri Grant mlađi je 1984. godine preminuo pod misterioznim okolnostima na dan kada je trebao da proslavi svoj osmi rođendan. Njegova porodica je godinama očajnički pokušavala da razreši dečakovu smrt, a sada, nakon 30 godina, izgleda da su na pragu jednog otkrića.

UŽASAVAJUĆE SCENE KOJI ĆE VAM OSTATI UREZANE U PAMĆENJU: Ovako izgleda jedan mesec u Siriji (VIDEO)

Naime, njegov otac Geri Grant stariji je posle tri decenije na tavanu otkrio jezivu kasetu koja bi mogla pomoći u rešavanju ubistva malog Gerija, koji je nasmrt pretučen.

Proteklih godina na broj 911 su se javljali mnogi koji su iznosili različite informacije, međutim, Gari nije bio zainteresovan da ih presluša. Onda mu jedan glas sa snimka privukao pažnju.

- Da li je moguće dobiti nagradu za informacije o ubistvu Garija Granta? - čulo se na snimku koji je napravljen dve godine nakon što je dečak preminuo.

Sličan poziv se dogodio nekoliko meseci kasnije kada je muškarac nazvao 911 i rekao da ne želi da otkrije svoje ime, ali da može da kaže ime muškarca koji je ubio dečaka 1984. godine. Takođe, nagovestio je da "policija zna kako on izgleda".

Inače, jedina osoba čije je ime dosad javno objavljeno i koja se spominjala u slučaju je Karl Mason (12) zvani Bu. On je priveden kao potencijalni svedok uz još nekoliko dece iz kvarta. Postojala je teorija da je on ubio Garija, ali to nikada nije dokazano. On je tvrdio da sa ubistvom nema veze, što je utvrđeno na poligrafu, ali nije mogao da dokaže da nije bio na mestu zločina.

- Verujem da je umešan, ali isto tako mislim da to nije napravio sam. Otkrićemo šta se dogodilo mom sinu i ko ga je ubio - rekao je Grant koji je traku predao okružnom tužiocu.

(Telegraf.rs)

Video: Suđenje Miki Aleksiću odloženo zbog njegovog zdravstvenog stanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA