MISTERIOZNA SMRT: Niko ne zna ko je on, pronađen je mrtav s gomilom para oko sebe (FOTO)

 
  • 8

Njegovo telo pronađeno je u njegovom stanu u kojem se od svih identifikacionih dokumenata mogla naći samo zdravstvena knjižica i članska kartica iz teretane koja je bila pod imenom Lačlan, za koje policija sumnja da je lažno

Britanaca pod imenom Pol Lačlan pronađen je mrtav u Australiji, a policija je saopštila da je to verovatno lažno ime pod kojim se predstavljao. On je pronađen u severnom delu Sidneja pre godinu dana.

Ovaj doktor je nestao pre 20 godina, a proglašen je mrtvim 2010! A onda se desilo ČUDO! (FOTO)

Njegovo telo pronađeno je u njegovom stanu u kojem se od svih identifikacionih dokumenata mogla naći samo zdravstvena knjižica i članska kartica iz teretane koja je bila pod imenom Lačlan, za koje policija sumnja da je lažno.

Iz tamošnje policije su saopštili da nigde u arhivi nisu mogli da pronađu da je neko pod imenom Pol Lačlan ušao u Australiju još od 1990. godine.

Nisu uspeli da utvrde da je iko postojao sa tim imenom, ili imao kreditnu karticu, vozačku dozvolu ili bilu kakvu drugu zvaničnu dokumentaciju.

- Izgleda da je plaćao sve u kešu jer nije imao kreditnih kartica - rekao je za tamošnje medije Keg Vonders, iz policije Novog Južnog Velsa.

Foto: NSW Police Force Foto: NSW Police Force

Istražitelji su otkrili da on nije radio nigde nekoliko godina pre svoje smrti, ali da je imao novac i dodali da nisu uspeli da pronađu nikog od članova njegove porodice.

Foto: NSW Police Force Foto: NSW Police Force

Mrtvozvornik je do 16. februara obustavio dalju istragu u nadi da će do tada neke informacije doći iz javnosti kako bi mogli da se utvrdi njegov identitet.

(Telegraf.rs/ Izvor: mirror.co.uk)

Video: Ono kada se sve oko tebe ruši, a tebi je laganica:U radnji izbio požar, on ostao "ladan kao špricer"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bla

    3. januar 2016 | 16:41

    ne znaju ko je lik...a znaju da je stan njegov....

  • Drekavac

    3. januar 2016 | 19:09

    Ja mislio da ce pisati koliko su para nasli... Ovo je velika misterija, sumnjam da cu spavati nocas...

  • '

    3. januar 2016 | 18:03

    Burazer zapalio lovu nekom ko je dosao ne po pare nego da mu kaze da bezanja od njih nema ako je vec prevario policiju ,drzavu i sve ostale

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA