HTEO DA IH RAZDVOJI I PREKINE TUČU, PA NASTRADAO: Stravični detalji o ubistvu studenta u novogodišnjoj noći

 
  • 11

Prema jednoj od verzija događaja kada su se strasti svađe i tuče dve grupe mladića smirile, jedan od njih je rekao da ide kući po pušku

Dragan Marić (23) ubijen je sinoć ispred kafane "Vujo" u Bajmoku. Posle sukoba, jedan od vršnjaka doneo je lovačku pušku i ispalio hitac prema grupi u kojoj se nalazio nesrećni mladić.

TRAGEDIJA NA NOVU GODINU: Ubistvo ispred srpske kafane!

Prema jednoj od verzija događaja kada su se strasti svađe i tuče dve grupe mladića smirile jedan od njih je rekao da ide kući po pušku. Kako je on iz susednog sela Mišićevo ili njegove okoline, verovalo se da je time sukob okončan, ali on se ubrzo vratio zaista noseći lovačku pušku.

Nastalo je ponovo koškanje i guranje. Ubijeni Marić, navodno, nije ni učestvovao u tuči već je samo prišao jednoj od zavađenih grupa gde je poznavao sukobljene sa namerom da ih razdvoji.

Kako je hitac ispaljen i ko ga je ispalio još se ne zna. Teško ranjeni Marić je preminuo na putu do subotičke bolnice.

Dušanovi roditelji, Veljko i Sanja, zanemeli su nakon saznanja šta im se sa sinom dogodilo, a Bajmočane ponovo obuzeo očaj zbog novog zločina u njihovom mestu.

Ubijeni Dragan bio je nesklon svađama i tučama. Miran i povučen, dobar student i u svemu primeran, baš kao što je bila i letos ubijena subotičanka Tijana Jurić.

(Telegraf.rs/ Alo)

Video: Sajam knjiga -Službeni glasnik

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ljubica

    1. januar 2016 | 20:00

    kada sam ja bila dete i devojka nije bilo tuce ni oruzje svagje su se zavrsavale uz dogovor ili savet starijih.roditelji su isli jedni kod drugih i mirili su nas ako se posvagjamo.skolaje bila vaspitna i ucitelji i profesori su za nas bili drugi roditelji.bezbedno smo isli na ekskurzije.zajedno smo spremali ispite i radovali se svemu .

  • makedonija

    1. januar 2016 | 20:22

    isto ko ovo se dogodilo i u makedoniji juce u gradu ohrid tucu se makedonaca i srbe uzas braca neznam sta da vam kazem, umesto da se volimo mi se mrzimo i onda su nam uvek drugi krive za se, ja imam puno drugove srbe oni su divan narod neznam sta je sa ovih drugi isto u srbiji isto i u makedoniji desilo se strasna noc ,mora ovo da prekine. I srecna novu godinu svima braca...

  • Bob

    2. januar 2016 | 00:24

    Ne treba nama drugi sami cemo se poubijati. VRATITI PANDURIMA VLAST DA MOGU DA BIJU KAO NEKAD, ali ih prvo opismeniti!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA