STVARNO IMA DEVET ŽIVOTA: Mačka preživela pranje i centrifugiranje!

Južnoafrička mačka Tabita ostala živa posle dvosatnog "tretmana" u veš mašini, jer njena vlasnica, zbog uštede, pere veš isključivo u hladnoj vodi

  • 0

Jedna južnoafrička mačka preživela je bez većih povreda gotovo dva sata pranja u mašini za veš, piše list "Star".

Pošto je stavila veš i uključila mašinu, Karin Banet (63) je svuda po kući tražila svoju mačku Tabitu, pa je potragu nastavila i kod komšija. Vrativši se kući, začula je mjaukanje i tek tada videla svoju kućnu ljubimicu kroz stakleni otvor na mašini koja je prala veš već sat i 45 minuta.

Karin Benet je brzo isključila struju i jedva uspela da otvori blokirana vrata, da bi zatim sva uspaničena odnela mačku kod veterinara, opranu i ispranu i centrifugiranu.

Tabita je patila od hipotermije i imala je vodu u plućima. Međutim, samo pet sati kasnije veterinar je pustio na dalje kućno lečenje.

- Veterinar mi je rekao da je izgubila sedam od devet života - rekla je vlasnica mačke, i dodala da je Tabita preživela jer ona odnedavno, kako bi uštedela, pere veš isključivo u hladnoj vodi.

(D. Z. / foto: ilustracija)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA