Ovoliko lupetanja na jednom mestu se teško nalazi,samo sam čekao da se negde pojavi planinsko prase, kao što se planisko jagnje svaki dan tovari u kamione po sremu i pravac u planiske centre na ražanj
Zivotinje su zivotinje ,i ne mogu da se brane..
O ovome ne treba da se pise...jer mi srbi ispadamo u zapadnom svijetu najvece zivotinje-bar tako pisu i u tv serijama nas predstavljaju...sramota...i citaoci to odobravaju...svi bolesni...
Dokle više da se opterećujemo sa tim zapadnim svetom,po čemu su to oni merilo vrednosti,j..em i njih i Mc Donald i Coca-colu,živela prasetina,rakija i Srbija! Toliko od mene o zapadu.
To sto ne znas gde ima MSG ne znaci da ga nema. MSG ima koliko hoces u vegeti a svi je u Srbiji koriste. Pogledaj pakovanje za vegetu pa mi reci dal ima mono sodium glutamin i njoj aka MSG. Svaka supa u kesici sve mesnre preradjevine sve je puno MSGa.
Sve je to lepa klasika,ipak treba probati nešto što je Slovencima klasika.Prase se napuni oljuštenim narendanim kiselim jabukama koje se osole po volji,a meso se normalno osoli.Prase treba biti malo deblje.Peče se ili u pećnici iliu peći za hleb ili pod saćem.Uz meso se servira onaj nadev od jabuka.Masnoću ne osećate.Fantastično je.Prijatno svima koji probaju
ko se imalo razume zna da bagrem daje ljut dim i da nije preporucljiv za dimllenje a kamoli pecenje prasadi,ovo je teska prevara,pitajte bilo kog tehnologa mesa ili profesora mesa
seljak iz srema
Ovoliko lupetanja na jednom mestu se teško nalazi,samo sam čekao da se negde pojavi planinsko prase, kao što se planisko jagnje svaki dan tovari u kamione po sremu i pravac u planiske centre na ražanj
Podelite komentar
Vule
Bgremovo drvo je kiselo. Bukovo ima najbolju kaloriju pri sagorevanju i nije kiselo.
Podelite komentar
Mr
Covek lepo objasnio .Volim ja i jagnjetinu
Podelite komentar
Mravojed
Bas smo zveri. To nigde u svetu nema nego kao kod nas.
Podelite komentar
Derac
SRBIJA!
Podelite komentar
milan
Zivotinje su zivotinje ,i ne mogu da se brane.. O ovome ne treba da se pise...jer mi srbi ispadamo u zapadnom svijetu najvece zivotinje-bar tako pisu i u tv serijama nas predstavljaju...sramota...i citaoci to odobravaju...svi bolesni...
Podelite komentar
Crnogorac
@milan
Imam osjecaj da obozavas zastavu duginih boja:)
Podelite komentar
Ludi Milojko
@milan
Ajde,zastitnice zivotinja,ne pametuj. Imas zube nadam se-imas i ocnjake...nista vise necu reci! Ne mogu vas vise slusati...
Podelite komentar
BBrankica
@milan
Ih, pa ti prasece pecenje poredi sa politikom ! I nas niko ne naziva zivotinjama u svetu!
Podelite komentar
Salvatore
@milan
Nemoj veceras ni za Bozic da gulis rebra i zvaces krtolu!!!
Podelite komentar
Dudo
@milan
Dokle više da se opterećujemo sa tim zapadnim svetom,po čemu su to oni merilo vrednosti,j..em i njih i Mc Donald i Coca-colu,živela prasetina,rakija i Srbija! Toliko od mene o zapadu.
Podelite komentar
Dobitnik
A de je jagnjece sirotinjo?
Podelite komentar
Pera Kojot # 1
Nema ovo nigde na svetu! Srbija brale , I dalje no MSG u ishrani!
Podelite komentar
HAL9000
@Pera Kojot # 1
To sto ne znas gde ima MSG ne znaci da ga nema. MSG ima koliko hoces u vegeti a svi je u Srbiji koriste. Pogledaj pakovanje za vegetu pa mi reci dal ima mono sodium glutamin i njoj aka MSG. Svaka supa u kesici sve mesnre preradjevine sve je puno MSGa.
Podelite komentar
Cofi
Najbolje pecenje u Stopanji...definitivno...majko mila sta je ono!!!
Podelite komentar
Klimentije
Bravo majstori. Svaka cast za domacine
Podelite komentar
Ludi Milojko@
Prdonja stari ne laži,bukva i grab su drva za peći prase i jel misliš da samo ti znaš da ispečeš prase
Podelite komentar
музиколог
Јадни прасићи!
Podelite komentar
Pera Kojot # 1
@музиколог
Pazi da tebe ne okrenu!
Podelite komentar
ДУШАН КРАИШНИК БАЊА ЛУКА
Што се наприча ,,, мајко
Podelite komentar
Dejan
Ma najlepse je rukama,pa ko sta voli
Podelite komentar
miki
Predjite na voce i povrce, rizu, pasulj... Izbacite kancerogenu hranu kao sto je svinja.
Podelite komentar
SOKI P.F.C. PRIJEDOR
@miki
Ti predji na neku jacu terapiju.
Podelite komentar
Čiča-deda
Sve je to lepa klasika,ipak treba probati nešto što je Slovencima klasika.Prase se napuni oljuštenim narendanim kiselim jabukama koje se osole po volji,a meso se normalno osoli.Prase treba biti malo deblje.Peče se ili u pećnici iliu peći za hleb ili pod saćem.Uz meso se servira onaj nadev od jabuka.Masnoću ne osećate.Fantastično je.Prijatno svima koji probaju
Podelite komentar
sasa
ko se imalo razume zna da bagrem daje ljut dim i da nije preporucljiv za dimllenje a kamoli pecenje prasadi,ovo je teska prevara,pitajte bilo kog tehnologa mesa ili profesora mesa
Podelite komentar
Karlo
@sasa
Htedoh to da kazem, bagrem je dobar da se grejes i to je to. Za pecenje i susenje nije.
Podelite komentar
pametab
@sasa
profesora mesa hahaha
Podelite komentar
doberman
@sasa
pa pece ga u furuni, ne pece ga na otvorenom zaru pa da mora bukva. svira matori.
Podelite komentar
BOZA ZEMUNAC
SVAKA ČAST ZA LEPU PRIČU.
Podelite komentar
Rafa RBC
Pa ja se omrsih, na prazan stomak...
Podelite komentar