Nije jedini u pomoravlju ...u mom komsiliku postoji covek koji se ceo zivot time bavi,sad njegov sin a i unuk mu pomaze.Ako nekoog nema na tv-u ili u novinama- ne znaci da ne postoji.
Dobra voćna rakija mora da ima karakterističan ukus voća. A ne bureta. Koji ukus bi imala jedna kajsijevača ili kruška kada bi se lagerovala u buretu? Loza, jabuka (Kalvados), konjak, viski, je druga priča. Staklo i prohrom ne menjaju rakiji ukus. A to je cilj.
Prave svabe u Bajarnu i rucno i najvise kupuju Italijani.Inace i ovde umire taj zanat.Ali ipak se puno uvazava i respektuje ovde "rucni rad"u mnogim segmentima.
ma daj, u srbiji nikad vise pintera u istoriji, sto ne napisa i cenu i koliko buradi napakuje dnevno, ponovo se masovno sadi lojze, vocnjaci, zato, dzigeran, ne kukaj, burence je 10e litar, bure i bacva 1,5e, uzivaj i muntaj seljake po velikim gradovima, gedze ti se smeju.
Eh,moja ce rakija biti spremna za koji dan, a bude bolja od Fazlinoviceve Maksuzije. Takva se samo kod nas u BiH pravi. Doduse, i srpska je dobra, za svaku je pohvalu :-)
Cupricanka
Nije jedini u pomoravlju ...u mom komsiliku postoji covek koji se ceo zivot time bavi,sad njegov sin a i unuk mu pomaze.Ako nekoog nema na tv-u ili u novinama- ne znaci da ne postoji.
Podelite komentar
Pravoslavac
Dobra voćna rakija mora da ima karakterističan ukus voća. A ne bureta. Koji ukus bi imala jedna kajsijevača ili kruška kada bi se lagerovala u buretu? Loza, jabuka (Kalvados), konjak, viski, je druga priča. Staklo i prohrom ne menjaju rakiji ukus. A to je cilj.
Podelite komentar
Domoljub!
Ha ha ha. Prave švabe industrijske bačve 1000 na dan. Šta bre lupa ovaj. Ima bačvi po svetu koliko te volja.
Podelite komentar
NRW
@Domoljub!
Prave svabe u Bajarnu i rucno i najvise kupuju Italijani.Inace i ovde umire taj zanat.Ali ipak se puno uvazava i respektuje ovde "rucni rad"u mnogim segmentima.
Podelite komentar
hakala
ma daj, u srbiji nikad vise pintera u istoriji, sto ne napisa i cenu i koliko buradi napakuje dnevno, ponovo se masovno sadi lojze, vocnjaci, zato, dzigeran, ne kukaj, burence je 10e litar, bure i bacva 1,5e, uzivaj i muntaj seljake po velikim gradovima, gedze ti se smeju.
Podelite komentar
Muhamed-Zenica
Eh,moja ce rakija biti spremna za koji dan, a bude bolja od Fazlinoviceve Maksuzije. Takva se samo kod nas u BiH pravi. Doduse, i srpska je dobra, za svaku je pohvalu :-)
Podelite komentar
Ludi Milojko@
Pa neobjasniste to znanje koje bi kao trebali znati
Podelite komentar
Perač
Pitaj Maju usvojili su zakkon sad može da se pije celu noć a jesili ti prijavjen
Podelite komentar
Strižanac
Moj komšija.moja šljivka iz njegovog bureta je zlata vredna
Podelite komentar
Perač
Ti batali taj poso i gaji ovce
Podelite komentar
Petar
Nema nista bez ruke, kakva crna tehnologija.
Podelite komentar