(VIDEO) Ovo je ISTINA o SRPKINJI koja je OTAC ČETVORO DECE!

 
  • 7

Helena je otac četvoro dece i pričaće o osećaju krivice i griže savesti, velikim dilemama i odlukama kako saopštiti supruzi istinu - da joj je muž žena, o tome kako saopštiti deci da im je otac – žena

Helena Vuković, transrodna osoba i bivši major Vojske Republike Srpske gostovaće večeras u emisiji "Život priča" (22:00) na Prvoj srpskoj televiziji.

MAJOR HELENA: Trans osobe konačno ustaju za svoja prava! (VIDEO)

Helena je otac četvoro dece i pričaće o osećaju krivice i griže savesti, velikim dilemama i odlukama kako saopštiti supruzi istinu - da joj je muž žena, o tome kako saopštiti deci da im je otac – žena.

MAJOR HELENA: Postojimo u društvu!

Za večerašnju emisiju najavljuje se da ćemo saznati kakve je unutrašnje bitke vodila Helena, posledicama odluke da postane ono što je oduvek osećala, kako su deca reagovala kada su videla oca kao ženu.

Biće to priča o suočavanjima, porodičnim i ličnim lomovima u epizodi "Major Helena".

(Telegraf.rs)

Video: Suđenje Miki Aleksiću odloženo zbog njegovog zdravstvenog stanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dale

    24. decembar 2015 | 01:40

    Jako sebicno od *bivseg* majora vojske Republike Srbije. Ukoliko je bio cello vreme svestan da je "zena", onda nije imao bilo kakvo pravo da zasnuje porodicu I da im na kraju uskrati I muza I oca!!! Ovakav nemoze da deci pruzi negu kao otac, jer to u sustini, kao sto on kaze, jer ocevi mogu biti samo muskarci, odnosno roditelji muskog pola!!! Kao sto sam rekao sebicno!

  • Pera

    23. decembar 2015 | 15:08

    Helen,a ne Helena.

  • Daka

    24. decembar 2015 | 00:11

    Sve sto nije prirodno je bolesno,bolesnih umova sve vise...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA