(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) OBJAVLJEN ZASTRAŠUJUĆI SNIMAK: Policajac ubija majku pred njenim detetom!

 
  • 8

Tužilac okruga De Mojn Ejmi Bivers odlučila je da protiv Hila neće biti podneta krivična prijava i on se u međuvremenu vratio na dužnost. Ona je nemili događaj opisala kao "veoma tragičnu smrt izazvanu nesrećnim slučajem"

Američki policajac koji je došao da interveniše zbog svađe bračnog para, nehotice je ubio majku pred očima njenog trogodišnjeg sina. On je navodno hteo da puca u njenog psa, ali se okliznuo i pogodio ženu.

PRELAZILI SU PREKO VISEĆEG MOSTA, A ONDA SU SAJLE POPUCALE: Pogledajte zastrašujući snimak (VIDEO)

Šestog januara 2015. Otmn Stil se tek bila vratila iz zatvora u okrugu De Mojn gde je provela noć, nakon što je dan ranije optužena za nasilno ponašanje prema suprugu. Kada je policajac stigao na njihovu adresu, Gabrijel je upravo odlazio iz kuće sa njihovim trogodišnjim sinom u naručju.

Prema Hilovim rečima, supruga je pojurila za njim, sustigla ga i udarila u potiljak.

- Uzeo mi je dete! - viknula je kada je policajac izašao iz vozila i uključio kameru. Na snimku od 12 sekundi vidi se kako Otmn trči za Gabrijelom, dok se u pozadini čuje režanje njenog psa.

- Držite psa!- uzviknuo je policajac pre nego što će ispaliti dva metka. U trenutku kada je pucao, navodno se okliznuo i kamera je naglo promenila ugao i pokazala nebo.

Na snimku se čuje ženin vrisak, koja je hitno prevezena bolnicu, ali je preminula od posledica ranjavanja u stomak.

Pogledajte video:

Policajac je kasnije objasnio da je hteo da puca u nemačkog ovčara koji je, navodno, hteo da ga ujede, ali se okliznuo i nehotice pogodio Otmn Stil.

Tužilac okruga De Mojn Ejmi Bivers odlučila je da protiv Hila neće biti podneta krivična prijava i on se u međuvremenu vratio na dužnost. Ona je nemili događaj opisala kao "veoma tragičnu smrt izazvanu nesrećnim slučajem".

Foto: Facebook Foto: Facebook

- Policajac Hil je morao u trenutku da odluči da puca. Morao je sam da proceni situaciju i doneo je odluku u trenutku kada mu je pretila opasnost - izjavila je ona.

Porodica žrtve je najavila da će tražiti zadovoljenje pravde. Početkom godine, organizovali su miting u Berlingtonu.

(Telegraf.rs / Izvor: Daily mail)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • obilic

    22. decembar 2015 | 23:22

    Javno treba priznati da vise 30 posto policije su psihicki poremeceni iz raznih razloga najmanje toliko. Samo ih pogledajte kako se ponasaju idu kao kauboji i mlate se palicom po zadnjici. TO SU KURSISTI

  • Zatamljeni

    22. decembar 2015 | 22:33

    Sramota kod njih sve moze da je to nas policajac uradio digao bi se ceo svet na noge.Jer u Srbiji policajac nemoze ni sebe da zastiti a kamoli gradjane.Dok se neuvede zakon kao u Americi

  • Zoran

    25. decembar 2015 | 00:21

    I pametno zasto je pustila psa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA