SRPSKE VANILICE NAJBOLJI SITNI KOLAČI NA SVETU: Veliko priznanje za naš slatkiš

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Sasa
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Sasa

    21. decembar 2015 | 14:24

    Drago mi je za nagradu, ali prave vanilice-grancle se ne prave sa mascu i jajima. Jedini sastojci koji daju specifican ukus ovom slatkisu su brasno,prah secer, puter i mleveni orah, po zelji rendana korica od 1 limuna.Naravno i dzem od kajsija kao nadev. I to je to. Ukus je neverovatan,tope se. Za tacne mere za recept, drage volje cu vam dati, javite se redakciji za moj email. Eto i odgovora: ne moze mast, iskljucivo puter. Pozdrav

  • tanja

    21. decembar 2015 | 04:47

    Da li se umesto masti moze koristiti puter i koja kolicina ? Hvala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA