PODELITE HRANU SA SLAVSKE TRPEZE SA ONIMA KOJI NEMAJU: Uključite se u AKCIJU o kojoj priča SRBIJA!
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
l
PlL
Humanost na delu
Svi ovi koji se "cude" zasto konzerviranu nikada nista nece dati i samo traze izgovor za svoju (ne) humanost. Nemojte se truditi da im objasnjavate zasto samo konzerviranu jer oni to dobro znaju,ali na ovaj nacin umiruju svoju savest.
Megi
Pa ja ne znam kome da se donira konzervirana hrana.:onima koji dođu da se zbrinu tu ili...šta ha tnam.uglavno,mi spremamo domaće specijalitete za naše goste.ne služimo konzerve.