"Terali su me na ORALNI SEKS i hteli ŽIVOG da me ZAKOPAJU": Bolna ispovest zlostavljanog mladića koja je zgrozila Srbiju!

 
  • 8

Motiv za otmicu i brutalno iživljavanje nad maloletnikom bila je navodna svađa oko devojke. Radica M., majka maltretiranog Đ. M., kaže da mesecima cela porodica živi u strahu

Nakon šest meseci od raspisivanja poternice, u policijskoj poteri su preksinoć  uhapšeni J. M. (20) i N. K. (20) iz Kragujevca, koji su sedamnaestogodišnjem Đ. M. kako kaže za dnevni list Blic, pretvorili život u užas pun košmara.

Osumnjičeni su odmah sprovedeni u Okružni zatvor gde će biti saslušani. Za A. R. (27), još uvek se traga. U bekstvu je i nalazi se najverovatnije u Italiji. Oni su optuženi za protivpravno lišavanje slobode i nanošenje povreda.

Uhapšeni su kada je po dojavi policija sačekala crveni "alfa romeo" u naselju Beloševac. Pokušali su da pobegnu, ali su sleteli s puta i tada su uhapšeni. Krili su se proteklih meseci u Crnoj Gori.

SRPSKI HOROR: Silovali ćerku, očuh dobio SEDAM, majka PET GODINA ZATVORA!

Đ. M. pokušava da prepriča košmarni dan koji mu je promenio život.

- U dvorištu škole sam igrao basket. Bio sam tamo oko deset uveče. Bilo je nas par dečaka i nekoliko devojčica. Poveo sam i psa u šetnju. Odjednom su se ti momci dovezli automobilom i tražili me po imenu. Nisam ih poznavao. Rekao sam da sam to ja i onda su izvadili "stikove", to su palice na razvlačenje, i počeli su da me biju. Onda su me ugurali u gepek i vozili po gradu. Stajali su povremeno da bi me mučili. Odvezli su me na kraju do parka u naselju Pivara. Bilo je oko dva sata posle ponoći. Tukli se me ponovo, vređali su me, psovali... - priča žrtva ovog događaja i dodaje:

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Skinuli su gaće i terali me na oralni seks. To nisam hteo, zato sam dobio još batina. Onda su urinirali po meni. Dogovarali su se da me odvedu na neko groblje i da me živog zakopaju. Tada su se pojavila dva momka i odvezla me blizu kuće. Polomili su mi nos, imao sam potres mozga, naprsnuće jagodične kosti. Od tada sam samo tri puta izašao van kuće - priča Đ. M. o događaju zbog kojeg još uvek ima traume.

SILOVALI JE I OTAC I BRAT: Devojčica (15) iz Dervente ne zna čije je dete, policija uhapsila obojicu!

Motiv za otmicu i brutalno iživljavanje nad maloletnikom bila je navodna svađa oko devojke. Radica M., majka maltretiranog Đ. M., kaže za "Blic" da mesecima cela porodica živi u strahu.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

- Tek 26. novembra je prvi put od napada moj sin izašao iz kuće. Poveo je psa i bio je sa drugaricom. Tada ga je pratio džip sa tamnim staklima. U jednom momentu se zaleteo na njega, popeo se na trotoar. Pobegao je u komšijsko dvorište i u kuću da se spase. Zvao me je telefonom. Od tada smo pod zaštitom policije 24 sata. Kako nam je, samo mi znamo, a zbog trauma je angažovan mesecima i psihijatar koji mu pomaže - kaže Radica.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Video: U Beogradu se orio Evrovizijski hit: Publika u Domu omladine horski pevala "Rim tim tagi dim"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kg

    19. decembar 2015 | 11:57

    U Kragujevcu se sve zna, zna se ko vedri i oblaci po gradu, reketira, maltretira, oduzima, prisvaja.. Sta radi policija? Nista.. Neko stoji iza tih ljudi. SRBIJA, sta drugo reci..

  • srbIN

    19. decembar 2015 | 12:09

    Sve bolesne napasnike u ludaru na 30 godina i snimati kao rialiti sou.Ljudi uzmite pravdu u svoje ruke.Oko za oko zub za zub.

  • momazver

    19. decembar 2015 | 12:45

    *Osveta je najtoplija kada se servira - hladna*.Lajt motiv mnogih filmova.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA