MUŽ JU JE VARAO S TINEJDŽERKOM I DOK JE BILA TRUDNA: Osvetila mu se, a zbog toga je sada čeka ZATVOR!

 
  • 17

Lorijan je dobila 15 meseci uslovne kazne i neplaćenog rada, ali su sve teže optužbe za seksualne prestupe povučene

Lorijan Donogu (32) iz Amerike postavila je na internet erotski snimak svog dečka i 18-godišnjakinje, zbog čega je zažalila i rekla da priznaje da je njen postupak bio "zločest", nakon što je registrovana kao seksualni prestupnik

Muž prevario trudnu ženu, a onda mu se ona osvetila tamo gde najviše boli! (VIDEO)

Lorijan je bila očajna kada je pronašla ženske gaćice i seks igračke ispod kreveta njenog dečka Vilija Kraforda u aprilu. Lorijan se inače porodila samo nekoliko meseci pre ovog šokantnog otkrića. Ona je zatim pronašla i seks snimak svog 37-godišnjeg dečka i 18-godišnje devojke, koji je zajedno sa fotografijom gaćica, prosledila nekolicini svojih prijatelja, ali i devojčinoj majci.

Nakon što je napala Vilija da ju je prevario, on joj je agresivno odbrusio da nije i izbacio je na ulicu sa šestomesečnom ćerkicom.

- Odmah zatim sam saznala da i devojčica zna za mene i da joj nije bio problem da spava sa njim iako je znala da sam trudna - priča Lorijan. 

- Bila sam šokirana kada sam videla njihovu konverzaciju na Fejsbuku, oni su čak bili zajedno i dok sam ja bila na porođaju. U trenutku šoka sam poslala svima video. Sada mi je krivo zbog toga, ništa nije vredno zatvora - dodaje povređena žena. 

Foto: Facebook/Lorraine Donoghue Foto: Facebook/Lorraine Donoghue

- Posle sam saznala da nije bio na porođaju jer se viđao sa njom. Uvek sam sumnjala da me vara, ali on bi govorio da sam luda. Kada sam ga napala jer sam otkrila snimak, izbacio me je sa sopstvenom ćerkom na ulicu - kaže Lorijan. 

Iako su na sudu optužbe protiv Lorijan odbačene, ona je registrovana na spisku seksualnih prestupnika, na kome su inače pedofili i silovatelji, ali joj se policija ipak "smilovala" i nakon dva meseca su uklonili njeno ime sa liste.

Lorijan je dobila 15 meseci uslovne kazne i neplaćenog rada, ali su sve teže optužbe za seksualno prestupništvo povučene. 

(Telegraf.rs / Izvor: mirror.co.uk)

 

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BD

    14. decembar 2015 | 15:56

    Kakav gad od čoveka i zlo od zakona

  • VdV

    14. decembar 2015 | 16:45

    A kazu zenama da ne cute... Ova zena nije cutala,zaglavila je zatvor i proglasena za budalu... A taj Los covek, otac i muz je za nanosenje dusevnog Bola svojoj trudnoj zeni prosao bez posledica!!! Odma treba da mu se konfiskuje sva imovana i da sé da toj zeni!

  • Xxx

    14. decembar 2015 | 16:04

    Da vidimo snimak kao dokaz?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA