Američki nosač aviona UPLOVIO U SPLIT, a za njim i PROSTITUKE (VIDEO)

 
  • 10

Za američku klijentelu stigla grupa od četrdesetak prostitutki glavnog makroa iz Crne Gore, koji sa svojim "devojkama" drži celi Jadran

Ponos američke armije, nosač aviona "Hari S. Truman", uplovio je u Brački kanal i usidrio se na dva kilometra od Gradske luke u Splitu.

Čarli Šin trošio 1,6 miliona dolara godišnje na prostitutke, posebno plaćao seks bez kondoma

"Hari S. Truman", čija je nosivost 85 aviona i 20 helikoptera, boraviće u Splitu do 9. decembra u okviru partnerske saradnje sa hrvatskom vojskom.

SEKS NAPLAĆIVALE 100 EVRA, KLIJENTI IM BILI BOGATI ARAPI: Prekinut lanac elitne prostitucije!

Posada broda ima 4.922 člana, a pripada sastavu čuvene američke Šeste flote koja je stacionirana u Napulju.

Zbog toga su se ovih dana u Split prema pisanju Slobodne Dalmacije sjatile i prostituke koje obično leti rade u Crnoj Gori, a doveo ih je navodno glavni crnogorski makro.

- Kako su organizovani lanci prostitucije u Dalmaciji policijskim akcijama razbijeni u poslednjih nekoliko godina (u Splitu, Šibeniku i Zadru), saznajemo od poverljivog sagovornika da je za američku klijentelu stigla grupa od četrdesetak prostitutki glavnog makroa iz Crne Gore, koji sa svojim "devojkama" drži celi Jadran, od Portoroža preko Rijeke, pa do Dubrovnika, te dalje do Kotora, Herceg Novog, Budve, Bara i Ulcinja. Devojke su mahom iz Tivta i Budve, ali ih ima i iz Beograda - navodi Slobodna Dalmacija.

Ovaj list navodi i da se cene usluga za seks sa ovim devojkama kreću od 100 do 300 evra, odnosno od 300 do 500 za grupni seks.

Pogledajte kako izgleda moćni nosač aviona i napišite nam vaše mišljenje o tome da li je prostitucija na Jadranskom moru uzela previše maha.

(Telegraf.rs)

Video: Advokat Marko Janković

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • топлистанадреалиста

    6. decembar 2015 | 11:32

    Треба направит паузу у ријалитијима, пропаде пос'о оноликим старлетама! Када ће се указати оваква прилика Станији рецимо? Да не говоримо о времешној лепави....

  • Velislav

    6. decembar 2015 | 14:23

    I niko ne zna ime makroa!?

  • soki

    6. decembar 2015 | 21:46

    Sta da rade 40 prostitutke na par hiljada vojnika? Matematicki se nikako ne uklapa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA