TURSKA NAPALA MOSKVU: Imamo dokaz da nelegalno trgujete naftom sa Islamskom državom!

 
  • 35

- Imamo dokaze i otkrićemo ih svima - rekao je turski šef države u televizijskom govoru u Ankari

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan saopštio je danas da Turska ima dokaz da je Moskva uključena u nelegalnu trgovinu naftom u Siriji sa Islamskom državom, čime se suprotstavio ruskim tvrdnjama da je Ankara učestvovala u takvoj trgovini.

PUTIN PORUČIO DA ĆE SE OSVETITI: Turska će zažaliti, Alah joj je pomutio um!

- Imamo dokaze i otkrićemo ih svima - rekao je turski šef države u televizijskom govoru u Ankari.

On je ranije danas nazvao ''nemoralnim'' ruske tvrdnje da je njegova porodica umešana u navodne poslove sa naftom sa džihadistima Islamske države.

Nemoralno je mešati moju porodicu u takve afere - rekao je Erdogan nakon što je njega i njegovu porodicu ruski ministar odbrane Sergej Šojgu optužio za nelegalnu trgovinu naftom sa džihadistima Islamske države.

Te optužbe dolaze nakon što je Turska prošlog meseca oborila ruski avion, podseća agencija AFP.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Stop rasizmu! U Beogradu održana šetnja sa porukom u znak sećanja na ubistvo Roma Dušana Jovanovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beograd Republika

    3. decembar 2015 | 14:39

    rusija i turska su vrlo slicne zemlje. obe su nedemokratske i u diktaturi,caruje korupcija i kriminal. vojno su regionalne sile slicne snage i ni jedna nece uci u otvoren sukob protiv druge jer bi ishod bio neizvestan, rusi imaju vecu armiju,ali je turska bolje opremljena i obucena i u ovoj situaciji u boljem geografskom polozaju.

  • polat

    3. decembar 2015 | 17:21

    pustite vise ta navijacke nagone rusija ovo ono i turska,bojim se da ovde treca strana ima namjeru zavadit do juce dve prijateljske zemlje koje su imale odlicnu trgovinsku razmjenu robe u svim sferama privrede,i da ce na kraju treca strana likovat

  • Pokojni Toza

    3. decembar 2015 | 13:38

    Ovo je vise nego smesno. Zasto bi to radila Rusija koja ima nafte i gasa skoro neograniceno. Izmisljaju jer su ih Rusi nagazili s dokazima, snimcima i Asadovi s fotografijama ugovora turske i ID.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA