REŠENA MISTERIJA pronađenog LEŠA u Narodnom pozorištu! (FOTO)

 
  • 2

U pitanju je R. M. (78) iz Subotice za koju se sumnja da je umrla prirodnom smrću. Telo je po redovnoj proceduri ipak poslato na autopsiju zbog sumnje da je leš neko vreme bio u vodi

Policija je identifikovala leš starije ženske osobe koju su studenti pronašli u zgradi Narodnog pozorišta u Subotici.

Pronađen leš u Narodnom pozorištu!

U pitanju je R. M. (78) iz Subotice za koju se sumnja da je umrla prirodnom smrću. Telo je po redovnoj proceduri ipak poslato na autopsiju zbog sumnje da je leš neko vreme bio u vodi.

JEZIVI DETALJI UŽASA NA VRAČARU: Telo bebe danima ležalo u najlonskoj kesi! (FOTO)

Na telu nema vidljivih povreda i preloma zbog čega se veruje da je smrt verovatno bila prirodna i iznenadna.

Policija međutim i dalje ima određene sumnje u pogledu ovog slučaja pošto je porodica prijavila nestanak R. M. još pre osam meseci, tako da tek treba da se utvrdi gde je ona boravila u prethodnom periodu.

Podsetimo, leš je slučajno pronašla grupa studenata arhitekture Fakulteta tehničkih nauka koja je sa svojim profesorom obilazila gradilište.

(Telegraf.rs / Blic)

Video: Stop rasizmu! U Beogradu održana šetnja sa porukom u znak sećanja na ubistvo Roma Dušana Jovanovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • agata

    1. decembar 2015 | 19:24

    totalno je ne logicno da starica od 70kusur godina da se nadje u ogradjenom gradilistu pozoista na mestu gde je ni radnici nisu primetili...porodica je prijavila nestanak sto znaci da nije bila beskucnik.zena od 7 kusur godina sigurno ima prijatelje u svom gradu gde je zivela sve te godine i neverujem da bi spavala na ulici da je usla u konflikt sa porodicom.meni ovo lici na cisto ubistvo

  • Vlasta

    2. decembar 2015 | 23:44

    Pa ne bih bas rekla da je misterija resena.Ima puno pitanja bez odgovora.Samo se zna identitet osobe.Jadna bakica.Nadam se sa nije patila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA