"SVAKI DAN ĆU DA TE BIJEM!": Manijak iz Kraljeva radnicu Parking servisa tukao PO CELOM TELU!

 
  • 3

- Posle psovki koje mi je uputio, izašao je iz auta i prišao šalteru kućice u kojoj radim. Rekao je: „J... ti mater, što mi ne otvaraš da prođem, ubiću te!“ - priča pretučena radnica

Radnici Parking servisa, M. V. (57) koju je juče pretukao Kraljevčanin, jer se rampa previše sporo podizala, konstatovane su povrede glave, levog oka, ekstremiteta, kao i povrede po telu.

VLASNIK SPLAVA PRETUKAO RADNICU PARKING SERVISA? Ženu pred penzijom izudarao pesnicama u glavu

Kako je M.V. (57) izjavila u policiji, muškarac je na parking mestu kod bivšeg „Statusa“ hteo da prođe automobilom. Pošto se rampa sporo podiže, on je pomislio da neće da ga pusti da prođe i prvo je počeo sa verbalnim nasiljem.

- Nakon psovki koje mi je uputio, izašao je iz auta i prišao šalteru kućice. Rekao je: „J... ti mater, što mi ne otvaraš da prođem, ubiću te!“ - priča radnica.

MANIJAK NAPAO DEVOJKU NA VIDIKOVCU: ŠOKIRAĆE vas kako ga je BATINAMA BACILA NA ZEMLJU! (VIDEO)

Printskrin: Facebook Printskrin: Facebook

Nasilnik je zatim ušao u kućicu u kojoj M. V. sedi i počeo pesnicama da je udara po glavi i telu, pretivši joj da će svakog dana da je bije.

- Dva puta sam izgubila vazduh i nisam bila u stanju da se branim. Tada su naišla druga vozila, a on se pešice udaljio prema splavovima - rekla je ona.

(Telegraf.rs)

Video: Ministar Lončar obišao Klinički centar Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    25. novembar 2015 | 14:13

    И, јесу ли нашли јунака?

  • Obican gradjanin

    25. novembar 2015 | 14:33

    Drzava u kojoj nasilnici imaju svu zastitu to je Srbija,razuverite gradjane ove Zemlje da nije tako pa neka ga policija uhapsi i sprovede mere nad njim gde ce iz te ustanove izaci vukuci se po asfaltu zbog prebijenih nogu i ruku pa cete u ocima gradjana Drzavni organi imati svo postovanje i narod ce imati veru u institucije da ce biti zasticeni od ovakvih slucajeva.

  • Meho

    26. novembar 2015 | 09:34

    Drzava u kojoj ovo nije smjelo da se desi, nije smjelo ni da se pomisli, ne zbog straha, vec zbog uredjenog sistema i zakonske garancije bezbjendosti svakom gradjaninu, Mi, svi MI smo je rusili i stvorili nekakve banditske drzave, poput nekadasnjeg "Divljeg Zapada" kada je vladao zakon jacega. Ova demokratija nema ni slovo "D" od demokrastkog uredjenja. Zakon svakom mora da pruzi ista prava i ova pretucena zena je "sluzbeno lice" koje je napadnuto i pretuceno na radnom mjestu. zakon treba da zastiti sve podjednako. da je udario policajca, onda bi se kaznjavao zbog napada na sluzbeno lice i ometanje u vrsenju posla.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA