VLASNIK SPLAVA PRETUKAO RADNICU PARKING SERVISA? Ženu pred penzijom izudarao pesnicama u glavu

 
  • 6

Prema njenim rečima, suvlasnik jednog splava u Kraljevu žurio je na svoje radno mesto, kada ga je iznervirala sporost kojom se podizala rampa na parkingu gde je parkirao svoj automobil

Nepoznati Kraljevčanin napao je radnicu Parking servisa u ovom gradu, nanevši joj teške telesne povrede, jer se rampa "sporo podizala", nezvanično saznaje "Telegraf".

NEČUVENO: Pogledajte kako radnik "Parking servisa" OBIJA AUTO da bi ga odgurao do "PAUKA"! (VIDEO)

Marijana S. objavila je na svom Fejsbuk nalogu status u kom je detaljno opisala ovaj incident, pitajući se šta u ovoj državi rade policija i sudstvo.

Prema njenim rečima, suvlasnik jednog splava u Kraljevu žurio je na svoje radno mesto, kada ga je iznervirala sporost kojom se podizala rampa na parkingu gde je parkirao svoj automobil.

"Rampa po snegu nije htela brže da se podigne, a njemu se  žurilo na splav čiji je suvlasnik. Onda je monstrum izašao iz auta, razbio staklo na parking kućici i ženu pred penzijom izudarao pesnicama u glavu. 

Printskrin: Facebook Printskrin: Facebook

Prebio ženu koja majka može da mu bude, jer mu se može. Jači, moćniji, bogatiji, užurbaniji. Žena je u bolnici, bolesnik je na splavarskoj slobodi",  napisala je Marijana.

Od Parking servisa u Kraljevu nismo uspeli da dobijemo komentar.

(Telegraf.rs)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Clan

    24. novembar 2015 | 18:08

    Iza resetaka da se smesti

  • Ddare

    24. novembar 2015 | 19:07

    Ime prezime i ime oca..

  • WWW

    24. novembar 2015 | 21:11

    CUTACE I DALJE PARKING SERVIS ...ONA JE SAMO OBICNA RADNICA A ON BAJA SUVLASNIK SPLAVA....I NIKOM NISTA.......DA JE RADNICA PRETUKLA BAJU ....DRUGA PRICA...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA