UŽAS USRED SRBIJE: Dva DEČAKA se "IGRALA" s BOMBOM, a onda je ona EKSPLODIRALA!

 
  • 5

Petnaestogodišnji dečak je zadobio tešku povredu leve šake, grudnog koša i geler u predelu lica, a njegov stariji drugar je takođe povređen gelerom u lice

Dve maloletne osobe iz naselja Grabovica kod Ivanjice, sinoć oko 22.30 sata su teže povređene kada se aktivirao upaljač od bombe koja se nalazila u jednoj napuštenoj kući.

Kako nezvanično saznaje Alo.rs., petnaestogodišnji (NN) je zadobio tešku povredu leve šake, grudnog koša i geler u predelu lica, a njegov stariji drugar je takođe povređen gelerom u lice.

Oni su primljeni u Hitnu službu Doma zdravlja i ukazana im je prva pomoć, pa su prebačeni u čačansku bolnicu.

Istraga je još uvek u toku, a prema prvim sumnjama dečaci su bombu pronašli u kući koja je napuštena, a nekoliko puta su menjali svoj iskaz, zbog čega još uvek nije poznato šta se zapravo dogodilo u momentu nesreće, saznaje ovaj list.

Policija još zvanično ništa nije saopštila.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

Video: Spektakl na nebu, veličanstveni defile i poslednja reč vojne tehnike u Batajnici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Antiglobalistkinja

    20. novembar 2015 | 15:50

    Uzas je to sto "deca" od 15 godina imaju toliko slabu razvijenu svest, a opet kada ih sretnete uvece u gradu, izgledaju kao odrasle osobe sa cigarom u ustima i alkoholnim picem u nekom klubu.Zar sa 15 god nemaju formiranu percepciju za dobro i lose,i onda citamo naslove "igrao se sa bombom,penjao se na voz" itd.Ljudska glupost se na zalost placa :(

  • Ciki

    20. novembar 2015 | 21:40

    Imaju 15 godina, a ne znaju sta je bomba?!

  • Република Српска

    20. novembar 2015 | 13:00

    Господе Боже

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA