NIŠLIJKA POMOGLA LOPOVIMA U PLJAČKI: Udarili nesrećnog muškarca u glavu i oteli mu torbicu

J. V. i njegov sedamnaestogodišnji prijatelj su žrtvu napali s leđa, udarili ga u glavu i ukrali mu torbicu sa novcem.

  • 1

Niška policija uhapsila je J. V. (18) dok je protiv njegovog sedamnaestogodišnjeg saučesnika podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog razbojništva. Zbog istog dela odgovaraće i jedna Nišlijka jer je "tipovala" oštećenog.

Kako navodi policija, J. V. i njegov sedamnaestogodišnji prijatelj su žrtvu napali s leđa, udarili ga u glavu i ukrali mu torbicu sa novcem.

Ta žena se požalila dvojici mladića da je u dugovima i napomenula im da ima saznanja da službenik jedne firme dva puta nedeljno nosi sa sobom veću sumu novca kako bi plaćao robu.

Oni su odlučili da ga opljačkaju, pa su ga pratili, zaskočili ga s leđa i  udarili ga drvenom palicom u glavu. Ukrali su mu torbicu u kojoj je bilo preko dve hiljade evra i pobegli.

Međutim, policija je munjevito reagovala i najpre uhvatila J. V. kod koga je pronđena palica i deo novca, a zatim je uhapšen i njegov maloletni saučesnik sa ostatkom para – kažu naši sagovornici iz istrage.

J. V. je zadržan do 48 sati a maloletnik i njihova saučesnica braniće se sa slobode.

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA