DEČAKU SIPALI DETERDŽENT U OČI I SKIDALI MU PANTALONE: Užas SRPSKOG učenika kojeg muče u školi jer je "debeo"!

 
  • 65

"Šutirali su ga u zadnjicu i nazivali ga pogrdnim imenima. Jednom prilikom su ga dvojica vršnjaka držali i skinuli mu pantalone pred svima. Svi su se smejali i niko nije prišao da pomogne", priča otac zlostavljanog dečaka

Dečaka M.M. već godinama fizički i verbalno maltretiraju vršnjaci iz razreda, a prošle nedelje ga je jedan od njih poprskao deterdžentom u oči.

ZBOG PRIČE O ALEKSI NASILNIK SE POKAJAO: Neverovatna ispovest oca dečaka koji se UBIO JER SU GA MALTRETIRALI u školi (VIDEO)

Šest godina traje maltretiranje ovog učenika trećeg razreda Srednje tehničke škole "Mileva Marić" M. M. u Titelu, a kako tvrdi njegov otac, samo zato što ima višak kilograma.

VRŠNJACI SU GA TUKLI I MUČILI, A ONDA SE ON UBIO: Građani traže "Aleksin zakon" u znak sećanja na dečaka iz Niša

On je rekao da ga vršnjaci maltretiraju fizički i verbalno, a poslednji napad se dogodio pre nedelju dana, kada mu je vršnjak bacio deterdžent u oči.

Znate li zašto morate da podržite ALEKSIN ZAKON? Jer, Aleksa je i vaše dete!

Dečak od tada ne ide u školu, a slučaj je prijavljen policiji: podneta je krivična prijava protiv maloletnika, koji je bacajući deterdžent u oči, zadao lakše telesne povrede sedamnaestogodišnjaku, prenosi "Blic".

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

- Zbog straha, moje dete ne ide u školu od četvrtka, kada se incident i dogodio. Istovremeno čekamo da prođe vreme kako se povreda ne bi iskomplikovala. Trebalo bi da se vrati na nastavu u ponedeljak. Zaposlen sam u firmi koja je relativno blizu škole i, ukoliko bude problema, moraću da reagujem jer više ne znam kako da zaštitim svoje dete - kaže S.M. i dodaje da su vršnjaci još u osnovnoj školi maltretirali njegovog sina.

- Šutirali su ga u zadnjicu i nazivali ga pogrdnim imenima. Jednom prilikom su ga dvojica vršnjaka držali i skinuli mu pantalone pred svima. Svi su se smejali i niko nije prišao da pomogne - priča S.M.

U osmom razredu je njegov sin slomio kuk. Nažalost, ostale su posledice zbog kojih šepao na jednu nogu. Uvrede su se nastavile i bile su još okrutnije, upravo zbog te povrede. Prema pisanju Blica, nasilnici su tada kažnjeni jednim ukorom.

Nažalost, M.M. i nasilnik upisali su isti smer u srednjoj školi. Prve godine nije bilo problema, ali se sledeće udružio sa nekoliko đaka koji su zajedno nastavili da ga maltretiraju.

Foto-ilustracija: AP/Tanjug Foto-ilustracija: AP/Tanjug

- Postavili su fotografiju mog sina na Fejsbuk i napisali da je "nevin kao pikado". U školi su mu se svi smejali zbog toga. Zamolio ih je da to sklone. Morao sam da intervenišem i alarmiram razrednog starešinu, pa su tek onda sklonili fotografiju. Maltretiranja su se nastavila, a niko nije reagovao - istakao je otac.

Direktorka škole Jadranka Pešti potvrđuje da je jedan od učenika na odmoru prosuo deterdžent u oči M.M, ali da joj nije poznato da je ranije bilo verbalnog i fizičkog nasilja.

- Prikupljamo dokaze i razgovaramo sa roditeljima i decom. Posle razgovora ćemo znati šta i kako dalje. Do sad niko nije prijavio bilo kakvo nasilje. Koliko znam, incident se dogodio, ali su se učenici nakon toga rukovali i sve je bilo u redu. Potom je otac slučaj prijavio policiji - kaže Pešti.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Salle

    6. novembar 2015 | 16:16

    Jel moguce da je u anketi glasalo 89% ljudi da patnja celici?!?! Kako bi ja onda voleo da malo celicim sve te pametnjakovice sto vole da maltretiraju slabiju decu.

  • Pedja

    6. novembar 2015 | 19:31

    Odavno vise nema fer pleja, vec uvek grupa maltretira pojedinca. I to je kao u redu jer vidim komentare 97% takvih "heroja" koji misle da se pojedinac treba izboriti sam. Video bih njih sta bi uradili u takvoj situaciji kada bi ih napala grupa divljaka koji se dokazuju u svom čoporu. Postali smo nasilan narod, bez imalo osecaja za realnost, pravdu, nasilje se širi i ne sankcioniše. Pogledajte sa koliko presuda 30 i vise, bez dana zatvora setaju na slobodi nazovi navijaci, i nastavljaju po starom jer im zakon to dozvoljava. Ko je kriv za to? Oni kojima takvo stanje odgovara jer uredjeno stanje nije za ovu jadnu zemlju. Nista se nije promenilo od 90-ih kada smo poceli da tonemo.

  • zole65

    6. novembar 2015 | 15:19

    Nedaj boze da je moje dete u pitanju. Neznam... Ali ovo je prevrsilo svaku meru.. Ne bi on vise ni majci sipao deterdzent u prljave sudove.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA