ON VOLI VOŠU, ONA VOLI KNJIGU: Evo kako je to obeležilo njihovo venčanje! (FOTO)

 
  • 4

Kako je mladoženja ispunio svoju želju da se slika na stadionu, tako je i mlada uspela u svojoj nameri, da se slika u biblioteci

Marinko Katana je 1. novembra nakon gradskog venčanja spojio lepo i korisno. On je sa svojom izabranicom Ninom priredio iznenađenje prijateljima, ali i sebi i supruzi veliko zadovoljstvo. Svoju ekipu je odveo na stadion "Karađorđe" gde su se slikali na samom terenu.

DA LI JE OVO NAJROMANTIČNIJI SRBIN: Ostaćete bez daha kada vidite kako je zaprosio svoju devojku! (FOTO)

- Oduvek sam gajio simpatije prema Voši, jer su uvek bili gospodski klub, a od kako sam došao na studije, skoro na svakoj utakmicu kod kuće sam bio na severu sa "Firmom", a nekoliko puta i na zapadu. Od tada datira ljubav prema tom klubu i stadionu, a kako moja žena kaže - ja sam uz tebe, tako da i ja navijam za Vojvodinu. Venčanje je obavljeno u matičarskom uredu, a odmah nakon toga smo se uputili na slikanje sa našim najboljim drugarima, kolegama sa fudbala, fakulteta i iz detinjstva - ispričao je Katana za 021.rs.

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Kako je mladoženja ispunio svoju želju da se slika na stadionu, tako je i mlada uspela u svojoj nameri, da se slika u biblioteci.

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

- Iznenađenje je bilo za drugare, oni su se oduševili. Mlada je znala za to nekoliko dana pre venčanja i radovala se tome. Slikali smo se i u biblioteci "Stevan Sremac" i na taj način smo spojili dve ljubavi - moj fudbal i njenu književnost.

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Marinko nam je priznao da je Ninu "ganjao" tri godine.

- I na kraju sam dočekao da oženim prelepu književnicu koja me ne grdi što gledam fudbal i idem na utakmice. Ako Bog da, naša dečica će ići na utakmice Voše, a nadam se da će jedan dečačić da zaigra na "Karađorđu" sa kapitenskom trakom oko ruke.

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

I fudbalski klub Vojvodina čestitao je mladencima brak poželevši im srećan zajednički život i sa porukom da ih očekuje već na seldećoj utakmici koja će se igrati na Karađorđu.

(Telegraf.rs / Izvor: 021.rs)

Video: Sastanak Vučića sa Fon der Lajen

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Невена

    5. novembar 2015 | 20:45

    Како су само обоје романтични и лијепи?! Честитам и срећно! :)

  • Branislava-branka tadic-miladinovi

    5. novembar 2015 | 23:13

    Svu srecu im zelim. :)

  • Olja

    5. novembar 2015 | 22:24

    SVE CESTITKE:-) :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA