Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
stvarno?
A ko vas tera da idete u restoran? Ti naruchish a on ti naplati.
salebgd
Ja volim da idem u restorane i ne zelim se odreci toga, ali stvarno je besmisleno koliko neke stvari kostaju po restoranima. Evo recimo u jednom restoranu kuver od 100din po osobi, koji je ukljucivao tanjir, escajg, papirnu salvetu, so, biber i cackalice. Nikakvo meze ili nesto specijalno. PRESKUPO. A o hlebu da ne pricam, cini mi se da je na hlebu najveca marza, pa onda na flasiranoj vodi, koja zna da bude i do 400-500% skuplja nego u nabavci. Itd. U svakom slucaju, mnogi ugostitelji kod nas preteruju sa cenama u odnosu na to kakvu uslugu nude.
Tutor
Fino naručiš sveto trojstvo, kilo prasetine, kilo belog i kilo mineralne i nemaš potrebe da se sekiraš da li će ti, ili neće, naplatiti više nego što si pojeo i popio.